Aktywne Wpisy

euphoriatears +97
Miałam mieć awans a dostałam dzisiaj informacje ze w sumie w to nie, bo „jestem za bardzo introwertyczna” xD Aka „wszystko jest super; wyrabiasz 70% (jest nas 6 osób w zespole, wiec praktycznie większość jest moich) kont klientów ale Twoja osobowość nam nie pasuje i nie ma flow jak się ze Toba rozmawia””. Chciałam się tylko pożalić i tyle. Oczywiście już zaczęłam wysyłać CV i w czwartek mam już jedna rozmowę. Ale

MAM TO! zapamietaj sobie dryblasie - w internecie nic nie ginie. O to pierwsza wizyta pewnego osobnika z sedziszowa na szkolnej. Ostatecznie skonczylo sie tragicznie.
Jak spadnie to MajorSuchodolskip1607012021ytrip, Odwiedzli nas widzowie z daleka
#kononowicz
Jak spadnie to MajorSuchodolskip1607012021ytrip, Odwiedzli nas widzowie z daleka
#kononowicz

#bitcoin
Wszyscy na liście to głównie developerzy Core, oprócz Adama Backa, CEO Blockstream. To dość zabawny gość bo ciągle twierdzi, że tak naprawdę to on wynalazł bitcoina, a satoshi dodał 'tylko' kontrolę inflacji i w ogóle nic nie zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°) też chce małych bloków oczywiście.
Bardziej łagodną wersja tego stwierdzenia ma nawet w opisie na twiterze
Developerzy Core ciągle powtarzają, że powiększenie bloku nie
@megaloxantha: prędzej już poparł bym i kupił bitcoin z limitem 300kB niż ten obecny z limitem 1 MB. Blockchain rozrasta się w zastraszającym tempie 117 GB z czego chyba 40 GB w
@pawlo74: ok powiedzmy że bloki są puste bo wszyscy się przenieśli na ethereum i monero. Będziesz zadowolony?
niestety developerom ogólnie 'bitcoin' nie płaci. Jak ktoś nowy się dobrze zna to robi altcoina albo daje się zatrudnić np. przez ethereum foundation które posiada duży procent wszystkich eth, więc im się to opłaca finansowo.
Roger Ver zatrudnia pośrednio chyba jednego developera BU, ale Roger nie jest programistą, więc nie jest w stanie dobrze ocenić umiejętności.
W sumie to teraz sobie uświadomiłem, że nagła zmiana opinii
jak umiesz to powiedz co to za typ char&&