@krozabalka: 1 odcinek 3 sezonu w tej chwili ( ͡°͜ʖ͡°) najbardziej rozwaliła mnie scena jak The fire guy a.k.a Temp a.k.a Ryan robił za recepcjoniste i micheal na niego patrzył xD
@krozabalka: z jednej strony mnie smutek ogarnis że widzę przy wyborze odcinka "9 season" a potem nie ma nic :( słyszałem ze po 7 sezonie steve carell odszedł z serialu, bardzo źle jest czy trzyma poziom?
@lyman11: jest troszkę gorzej, ale biorąc pod uwagę jaką swietną robotę robił Steve, uważam że i tak dali radę udźwignąć dalej serial. Cieszę się, że nie zrezygnowali i mamy te 2 sezony. W przypadku niektórych seriali, po odejściu głównej postaci mogli sobie odpuścić. Np. taki Two and a half men ma już 12 sezonów :| Czyli 3 sezony bez Charliego. W przypadku The Office wiedzieli ile mogą to pociągnąć i wiedzieli
@lyman11: Wiem że ciężko się oprzeć ale nie leć ze wszystkim na raz bo będziesz żałował :D
@antychrust: Śmieszna sprawa bo właśnie oglądam całość po raz 4 ale ani razu nie obejrzałem jeszcze finału xD To głupie ale po prostu nie chce, nie potrafię się do tego zabrać
@anas_lex: Finał jest mocno disneyowy, wszystko się układa, żyją długo, szczęśliwie itp, ale momentami to nawet wzruszające, jak się spojrzy przez pryzmat tych wszystkich 9 sezonów. No i to w ostatnim odcinku pada jeden z tych tekstów, które mocno zapadają w pamięć: "Polska to Scranton Europy" :D
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
( ͡° ͜ʖ ͡°) najbardziej rozwaliła mnie scena jak The fire guy a.k.a Temp a.k.a Ryan robił za recepcjoniste i micheal na niego patrzył xD
A sen jest dla słabych (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@antychrust: Śmieszna sprawa bo właśnie oglądam całość po raz 4 ale ani razu nie obejrzałem jeszcze finału xD To głupie ale po prostu nie chce, nie potrafię się do tego zabrać