Aktywne Wpisy

Merck_1ae7 +466

Beszczebelny +200
Do czego to doszło, że 10-letnie volvo wyglądające jak gówno są wystawiane za 100 000zł? xD Jakbym to auto widział na parkingu to pomyślalbym, że jest warte max 15tys xD Do tego środek gorszy niż w bmw i audi z lat ~2005. To jakaś sekta volvowa, że udają, że to jest tyle warte czy o co chodzi xD
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: Screenshot 2024-05-15 at 07-15-55 Używany Volvo XC 70 - 99 000 PLN 141 000 km - Otomoto
Pobierz

źródło: comment_uQthI8dEHOS1LTDeBW9KGi8FSC7B9XDs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zamurowało mnie, przecież to ja XD
@takie_chwile_jak_te: Co Ty mówisz, normalny człowiek chodzi wyprostowany, głowa do góry, kontakt wzrokowy zawsze z mijanymi osobami płci przeciwnej, modne ciuchy i ogólnie się "wozi" szeroko, a nie skromnie.
lol
moda jest pojęciem względnym, modne jest to co się komu podoba
@takie_chwile_jak_te: ale nie przywalisz, bo idziesz skromnie i nie widzisz go nawet...
A co Cie smieszy w tym kontakcie wzrokowym? Ja zawsze łapię kontakt wzrokowy z pannami mijanymi na ulicy:)
idę tak, żeby nikomu nie przeszkadzać i ruch przebiegał jak najbardziej sprawnie i liczę, że pozostali uczestnicy ruchu pieszego zastosują się do tej zasady, a jak nie to też potrafię pójść na konfrontację
a #!$%@?ą mnie tacy, co idą sobie
@takie_chwile_jak_te: nie zaczepiam, absolutnie nie. Kontakt wzrokowy z mojej strony, ona może odwzajemnic albo nie.
@Jokker: i gdyby wszyscy się zastosowali do tej zasady, to na rogu każdej ulicy dochodziłoby do zderzeń i konfliktów