Wpis z mikrobloga

nie rozumiem, opisałeś zwykłego człowieka przecież

@takie_chwile_jak_te: Co Ty mówisz, normalny człowiek chodzi wyprostowany, głowa do góry, kontakt wzrokowy zawsze z mijanymi osobami płci przeciwnej, modne ciuchy i ogólnie się "wozi" szeroko, a nie skromnie.
  • Odpowiedz
@Jokker: szeroko to się wozi idiota, któremu bym najchętniej przywalił w łeb

kontakt wzrokowy zawsze z mijanymi osobami płci przeciwnej

lol

moda jest pojęciem względnym, modne jest to co się komu podoba
  • Odpowiedz
szeroko to się wozi idiota, któremu bym najchętniej przywalił w łeb

@takie_chwile_jak_te: ale nie przywalisz, bo idziesz skromnie i nie widzisz go nawet...
A co Cie smieszy w tym kontakcie wzrokowym? Ja zawsze łapię kontakt wzrokowy z pannami mijanymi na ulicy:)
  • Odpowiedz
@Jokker: śmieszy mnie to, że kontakt wzrokowy zawsze tylko z kobietami, co Ty jesteś jakiś predator, jak wychodzisz na miasto to mam chować moją kobietę żebyś jej nie zaczepił czy co?

idę tak, żeby nikomu nie przeszkadzać i ruch przebiegał jak najbardziej sprawnie i liczę, że pozostali uczestnicy ruchu pieszego zastosują się do tej zasady, a jak nie to też potrafię pójść na konfrontację

a #!$%@?ą mnie tacy, co idą sobie
  • Odpowiedz
śmieszy mnie to, że kontakt wzrokowy zawsze tylko z kobietami, co Ty jesteś jakiś predator, jak wychodzisz na miasto to mam chować moją kobietę żebyś jej nie zaczepił czy co?

@takie_chwile_jak_te: nie zaczepiam, absolutnie nie. Kontakt wzrokowy z mojej strony, ona może odwzajemnic albo nie.

a #!$%@?ą mnie tacy, co idą sobie jakby ulica należała do nich i mają #!$%@? na innych np. palą sobie fajki w tłumie i rozpychają się
  • Odpowiedz
takie chodzenie "jakby wszystko należało do nich" to dobra cecha ludzi pewnych siebie

@Jokker: i gdyby wszyscy się zastosowali do tej zasady, to na rogu każdej ulicy dochodziłoby do zderzeń i konfliktów
  • Odpowiedz