Aktywne Wpisy
kontodlabeki +19
Założyłam dziś obcisła sukienkę do pracbazy i pięknie się mój tylek prezentuje
Widzę tu posty od mężczyzn, którzy pracują nad sobą i nic z tego nie mają. Ja też dużo nad sobą pracowałem, ale pod względem intelektualnym. Mnóstwo książek przeczytałem i cieszę, że to zrobiłem, bo jestem lepszym człowiekiem, ale jeśli myślisz, że poprawi to relację z kobietami to sie srogo rozczarujesz. Kobiet nie interesuje co masz w głowie, czy jesteś dobrym człowiekiem itp. Zawsze gościu z ujemnym IQ jeśli jest przystojny będzie rozchwytywany
#heheszki #humorobrazkowy #polityka #bekazpisu #dobrazmiana
To zdjęcia to znak jak silną pozycje w UE maja te postaci. Znacznie silniejsze niż Merkel, która schowała się w drugim rzędzie.
Należy się cieszyć, że gdzieś tam mimo wszystko jeszcze się dla PBS miejsce znalazło.
Przecież to jest kompletny infantylizm. Twoje rozumienie polityki zagranicznej jest na poziomie dziecka z przedszkola, które nie chce być w ostatniej parze bo to żle wygląda i trzeba zamykać drzwi za sobą.
Co ty masz w tej swojej głowie że takich bzdur bronisz?
@k1fl0w: Może to być dla niektórych szokiem, ale Szydło reprezentuje Polskę na wyraźne życzenie Polaków. Ona nie dostała tego mandatu od 27 obcych urzędników.
Kolejna wielka afera, premier źle wyszła na zdjęciu! WIG20 pod kreską, złoty leci na łeb, na szyję!!!
@Thorkill: tak polityka między innymi na tym polega,
Niestety masz rację.
1/3 to nie takie wyraźne życzenie.
Stety, czy nie, ale takie są fakty i to samo dotyczy systemu wyborczego, frekwencji i absencji. Takie są regóły gry. Czy to by była Kopacz, czy Szydło, to jest premier Polski i w takim charakterze tam występuje,
To prawda, wybrali ją nasi rodacy, reprezentuję moją/naszą ojczyznę ale nie mnie.
Również Ciebie i wszystkich którzy głosowali inaczej, lub wcale. Konsekwencje działań rządu centralnego ponoszą wszyscy obywatele.
Nawet mi was nie szkoda.