Aktywne Wpisy

Pepega +694

Horkheimer +387
Autentycznie jest mi trochę żal Bosaka xD jako jedyny wydawał się w miarę ogarnięty, zawsze przygotowany merytorycznie, dobrze wypadał w mediach, starał się prowadzić poważną kampanię
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -
a obok pijany Memcen nawalający do Petru tekstami z "Chłopaki nie płaczą", już o tej słynnej debacie nie wspomnę. Tik toczki, heheszki, memy
Braun i Korwin ze swoimi szurskimi wypowiedziami o rozstrzeliwaniu ministrów xD
nie dziwię się ludziom, którzy - mimo całej sympatii do Bosaka -

Znalazłem rozwiązanie, o takie: http://askubuntu.com/questions/544414/missing-parameter-in-configuration-file-keyword-path#544805
Ale jak mam to zrobić jak nie mogę wpisać nic? Kliknięcie TAB nie pomaga, nic nie pomaga.
#linux #ubuntu
Mam laptopa, Toshiba jakaś z zainstalowanym W7. Chciałem go zamienić na Ubuntu, więc pobrałem ISO, stworzyłem sobie bootowalnego pendrive'a. Nie ma opcji, nie bootuje. Różne błędy, teraz taki. Ubuntu najnowsze, pobierałem już ze trzy razy.
Missing parameter in configuration file. Keyword: path
Nic nie mogę napisać pod tym, zostaje mi reset.
1) Problem sprzętowy
2) Problem z wypaleniem się obrazu itd
3) Problem systemowy.
Warto starać się wyeliminować problemy. Od biedy stwierdzić, że Linux nie jest (czasowo?) dla ciebie i tyle. To moim zdaniem podstawa - jak nie działa od razu (np. Wifi), to nie instaluj, bo potem będziesz np. 2h siedział czy pół roku na rozwiązywaniu problemu, szkoda czasu
@michalion:
@fervi: USB robiłem już kilka razy, na różnych nośnikach nawet. U mnie na PC ten sam pendrive odpala.
@Suheil-al-Hassan: jak ja uwielbiam ten tekst ( ͡° ͜ʖ ͡°)