Aktywne Wpisy
moll +165
Tunel już stoi! Trochę pomagałam, ale na tyle dobra konstrukcja, że mój niebieski postawiłby praktycznie sam (z trochę większymi trudnościami)
@_aqq wołam, bo chcialeś zobaczyć na gotowo
#ogrodnictwo
@_aqq wołam, bo chcialeś zobaczyć na gotowo
#ogrodnictwo
sznioo +47
Czy to jeszcze Polska czy już Ukraina? Tym razem pytam serio
#ukraina
#ukraina
#budzik #spanie #pytanie #kiciochpyta
@ql00: Nic nie da. Dopiero koło 23 robię się na tyle senny, aby usnąć. Wcześniej będę się wiercił w łóżku.
No chyba że ci bardzo zależy to zainstaluj sobie budzik na smartfona który monitoruje fazy snu, i zawsze
@Floyt: Nie potwierdzam. Przez długie lata byłem sową, noc była moim naturalnym środowiskiem, lepiej się czułem. Chodziłem spać koło południa, budziłem się wieczorem i wtedy zaczynałem funkcjonowanie. Obecnie budzę się o 5 rano bez budzika.
@ogrod87: Chodź wcześniej spać, koło 22. Raz się powiercisz, drugi raz powiercisz, za trzecim będziesz zbyt zmęczony i w końcu Ci się
@dolOfWK6KN: W takim razie zazdroszczę. U mnie to się nie sprawdza. Jedna noc gdy położę się później, nawet po miesiącu czy dwóch regularnego rytmu i wszystko wraca do punktu wyjścia. Dałem sobie już spokój z przestawianiem tego,
@Floyt: Stary, mam tak samo. Pomimo iż od chyba dwóch lat wstaję o 5 bez budzika, wystarczy jedna zarwana nocka i wszystko wraca do starej normy. Szlag mnie wtedy trafia. Dlatego ważna jest konsekwencja, inaczej to nie zadziała. Po sobie widzę, że jednak warto walczyć, ale