Wpis z mikrobloga

Szanowne słuchacze #rwmfm ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zapraszam dziś na godz. 21:30 do naszego wspaniałego radja na audycję #misiaczej - #prywatka ()
Czo to ta prywatka, miśku? Ano #prywatka to audycja, w której słuchamy wyłącznie staroci, umyśliłam sobie, że będą to lata 90. z wyłączeniem eurodisco i dowolnie wstecz. Chodzą za mną ostatnio niektóre stare numery i z przyjemnością podzielę się nimi z Wami, ale oczywiście zapraszam do składania propozycji poprzez panel pozdrowień już w trakcie naszego wspólnego grania.
Liczę na Waszą obecność :)

Wieczór z #rwmfm rozpocznie dziś kolega redaktor @Lazlo07 o godz. 20, więc nie zapomnijcie nastawić radiokomputerów! :)

Radio RWMFM - wejdź na czat!
Spamlisty - nie przegapisz żadnej audycji!!!1!1one

Elo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
niedzwiedzica - Szanowne słuchacze #rwmfm ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zapraszam dziś na godz. 21:3...

źródło: comment_mXPH2ZThN1kEqjKct95Taq8hfhhI7cX5.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
@niedzwiedzica: no napisałem, że chciałbym zostać zawołany, bo chciałbym usłyszeć niedźwiedzi ryk w głośnikach, ale potem jakoś tak się zawstydziłem bo zobaczyłem, że są jakieś spamlisty i tak pomyślałem sobie, że może jednak nie pytać . tak czy inaczej zapisałem sobie w todo, jak nie będzie wrzasków w muzyce to chętnie sobie przy pracy puszczę .
  • Odpowiedz
  • 0
@onea zapisz się do spamlisty, mogę też jednorazowo zawołać Cię przed graniem - taki bonus ;) wrzaskow nie przewiduje, same przyjemności dziś :) sama nie mam nastroju na łubudubu.
  • Odpowiedz