@mdesign nie dał wyjaśnienia ani nic, szkoda, bo mogłeś ciągnąć zarzutke dłużej ( ͡°ʖ̯͡°) chociaż imprezę sobie chłopaki zrobili na Węgierskiej xD #zielonagora
@mdesign: Chcesz mi powiedzieć, że po półtora roku związku i jednej kłótni łaska z Tobą zrywa mając nowego bolca i nawet nie chce z Tobą porozmawiać w 4 oczy ? ( znaczy się niby chce ale odwołuje i już karze Ci się nie odzywać). Przecież to jest aż niemożliwe
@bones1909: no pisałem przecież wyżej, że nie będę Was zanudzał tłem tej historii, na pudelku tego pełno. Wymieniliśmy się dwoma listami i mieliśmy porozmawiać. Kompletnie nie rozumiem co się #!$%@?ło, ale wietrzę w tym "głos rozsądku najlepszych koleżanek".
#zielonagora
@bones1909: no pisałem przecież wyżej, że nie będę Was zanudzał tłem tej historii, na pudelku tego pełno. Wymieniliśmy się dwoma listami i mieliśmy porozmawiać.
Kompletnie nie rozumiem co się #!$%@?ło, ale wietrzę w tym "głos rozsądku najlepszych koleżanek".
Komentarz usunięty przez autora
@misrz_mocy_ognia: jestem z tych, którzy nie winią bolców, bo to przecież nie ich wina. Suka nie da pies nie weźmie.
Może nawet nie wiedział o mnie.