Wpis z mikrobloga

@Inanis: ta, chill of corruption + cotb i latasz lejka z MF. Potem kupujesz 2-3 sac harvest. Na V-sparku to spokojnie na lejku można wbić 80, jak będziesz miała jkiś konkret ES to strandy a potem shaped strandy non stop.
  • Odpowiedz
@Lrrr: Generalnie chodzi mi o gear, bo z tego co widze to polowa slotow to 1ex minimum.

Problem jest taki, ze nie mam czym farmic, bo mam nudne dla mnie buildy (poison opus assassin i srs), a wole grac czyms bardziej plug&play i ekscytujacym.

W co najpierw zainwestowac? Jewele (sac harvest i blue dream) ? Vinktar? 6L regalia?
  • Odpowiedz
@Inanis: Cotb i chill of corruption to pozwoli ci farmić lake spokojnie, potem sav harvesty chociaż 2 i vintkars. Blue dream to mocno endgame a tak to curse on hit + hoi + ass mark. Na 5L można sporo ugrać to bym kupił i jakiś non linked i sobie samemu linkować powoli.
  • Odpowiedz
@Inanis: kup sobie buty shapera i nie musisz brać pierce gema i nodek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dodatkowo ten build jest o tyle #!$%@? że żaden inny nie będzie szybki i sam mam problem z wyborem buildu bo każdy inny jest dużo wolniejszy od sparka
  • Odpowiedz
@Lrrr: No ja mam jakies przyspieszenie mozgu i dla mnie wszystko teraz jest za wolne. Kupilam Devoto na assie i wolno, srs z offeringiem milion ms tez wolno.
Juz to widze jak wracam do patchfindera albo arca na standardzie xD.

Generalnie nie lubie butow shapera bo jak gralam nimi na ed to wkurzalo mnie mocno, że 4 sekundy to malo i czasem zdarzala sie taka sytuacja, ze potrzebowałam pierce, a
  • Odpowiedz
@Inanis: na v-sparku zabijasz tak szybko że nie masz takich problemów xD Serio, #!$%@? ekran w ułamku sekundy. Jak v-spark ci sie skończy to masz zwykłego sparka w którym pierce już możesz mieć ;p aha jako broń polecam brightbeak bo GIGIGI jest #!$%@? i na movemenet skille attackspeed broni nie ma znaczenia liczy sie tylko increased as. Lake czyścisz w minutkę albo i nawet nie ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 1
@Inanis gram teraz ST i to jest #!$%@? mistrzostwo xd shield charge i spamuje ST jak cos nie padnie to pison zabija tak, ze tez polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
: na v-sparku zabijasz tak szybko że nie masz takich problemów xD

@skejdz: Problem w tym, że czasem laguje w realu. Np. przez to, że nie czuje rąk mam problem z podnoszeniem przedmiotów czasem, czasem łapie zwieche itp.

flicker z terminusem jest szybki też, gram obecnie i mogę polecić :)

Wolę szparke. Nie chce się babrać w
  • Odpowiedz
  • 1
@Inanis jak narazie ten build mialem miec tylko do farmy i chcialem tez vsparka robic, ale po tym jak zaczalem grac przy minimalnym wkladzie waluty bo eq jest naprawde tanie to jestem naprawde pozytywnie zaskoczony, a co do zbierania dropu to czasami trzeba sie wracac xd ale mam filter wiec slysze czy cos leci wiec luz :D
  • Odpowiedz
@Inanis: Ja nie mam żadnych chorób i granie flickerem dłużej niż godzinę to jakaś masakra. Ten build odbiera przyjemność z gry, po prostu nie chce się dłużej grać. Stąd mój pomysł na coś bardziej opanowanego w postaci Cyclone'a xD
  • Odpowiedz