Wpis z mikrobloga

@schreder: ma pastę pod cpu, grzeje się jak większość telefonów z Androidem, to normalne. Po za tym co z tego że się lekko grzeje, w niczym to nie przeszkadza. Nawet lepiej w zimę nie jest tak zimno w dłonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@schreder: wy chyba jesteście chorzy psychicznie bo czujecie satysfakcję jak komuś utrudnianie normalny handel. Jakie poświaty, jakie płyty główne xD zreszta #!$%@? wykop i tych idiotów, na olx odrazu pójdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@schreder: siebie się spytaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) serio myslisz ze miałbym to wziasc do siebie i nie sprzedać telefonu? XD chyba zatrzymałeś się w rozwoju na poziomie gimnazjum
@wadowice kurde ale sfrustrowany. Dobra nie ma co cię dalej uruchamiać, bo to ci aby daje złudną nadzieję, że choć trochę ktoś się z twoim zdaniem liczy prócz mamy.
@wadowice: @schreder: Tydzień temu sprzedałem LG G3, strasznie koloryzujesz, bo telefon nie jest ani płynny,ani nie ma dobrze zoptymalizowanego systemu. To trochę przykre że probujesz naciągnąć ludzi w taki sposób..Sprzedając telefon wymienilem jego wszystkie wady i wręcz odradzałem go szczerze (sprzedawałem znajomemu).
@wadowice: Ty chyba powinieneś sobie pastę pod cpu zaaplikować.Widać jak Cię boli, kiedy probujesz naściemniać jaki to masz wspaniały produkt i znajduje się ktoś kto się z tym nie zgadza :) Pasta pod procesorem.. prosze Cie.