Aktywne Wpisy
staryalkus +10
2 tygodnie spędziłem na wolontariacie w obozie w Oświęcimiu
Spotkałem kilka ostatnich osób które przetrwały to piekło i miałem okazje uścisnąć im dłonie
Widziałem łzy w oczach młodych Niemców kiedy składaliśmy kwiaty w pamięci pomordowanych
A jakaś … ludzka glista cieszy się z cierpienia ludzi na froncie nie ważne po której stronie bo sama gówno w życiu przeżyła i gówno w życiu widziała. Rosjanin Ukrainiec Polak czy Amerykanin każdy cierpi tak samo
Spotkałem kilka ostatnich osób które przetrwały to piekło i miałem okazje uścisnąć im dłonie
Widziałem łzy w oczach młodych Niemców kiedy składaliśmy kwiaty w pamięci pomordowanych
A jakaś … ludzka glista cieszy się z cierpienia ludzi na froncie nie ważne po której stronie bo sama gówno w życiu przeżyła i gówno w życiu widziała. Rosjanin Ukrainiec Polak czy Amerykanin każdy cierpi tak samo
O co chodzi tym śmieciom banderowskim, że tak chętnie popełniają zbrodnie wojenne i jeszcze się tym afiszują? Nie trzeba daleko szukać, bo cały sadistic zawalony filmami z dronowania, gdzie często zrzucają ładunki na rannych, żeby ich dobić. Nawet mnie nie dziwi, że te kundle tak robią, ale ze się tym jeszcze chwalą to już trochę tak.
#ukraina
#ukraina
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ho Ho! Co za gra. Zacząłem sobie spokojnie Milanem, super przyjemnie się grało! Szybko utworzyłem włochy, ale w pewnym momencie koalicja mnie zaatakowała. Dzięki pomocy Francji sojusznika i Polski sojusznika udało mi się nawet Niceę zdobyć. Później wykopałem Hiszpanię z mojego półwyspu i miałem ładne Włochy.
Niestety raz jedyny pokusiło mnie władcę 6/6/6 zrobić moją republiką Ambrozyjską i po kilku miesiącach ogłosił się dyktatorem, a po roku spadł ze stołka i tak oto zostałem Monarchią (bo miałem 32 rep. tradition). Okazało się to świetną drogą do sukcesu.
Moim planem było zrobienie z morza śródziemnego wewnątrzkrajowego jeziora. Ale po zdobyciu PU nad Francją i RONem stwierdziłem, że może Mare Nostrum?
I tak oto kawałek po kawałku, Hiszpania, Bretonia (wasalizacja, żeby zjeść kolonie), Leon (to samo co Bretonia) Europa stawała się bardziej Włoska i w międzyczasie miałem 95% ameryki południowej (zjedzenie Francji). Pod koniec (21 lat do końca) musiałem 2 razy zrywać zawieszenie proni z Kebabem, żeby im odpowiednie prowincje zjeść na czas. Na koniec jeszcze trochę poprawiłem granice w Europie i TADA!
Udało się, Roman Empire wróciło!
Podaję link do imgura do kilku moich statystyk :) http://imgur.com/a/N9Ml3
Przyjemna gra, nie powiem :)
Na koniec jeszcze rozbiłem HRE tak dla zabawy :>