Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich obserwujących tag #chinskiekody i nie tylko. Kilka aktualnych promocji na produkty #xiaomi z chińskich sklepów:
W Gearbest:
LINK - Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB szary w cenie 156,99$ (bez refa) z kodem Note4XMI
LINK - Żarówka RGBW Xiaomi Yeelight E27 w cenie 15,99$ (bez refa) z kodem RGBYET
LINK - Xiaomi Mi Max 4/128 GB w cenie 229,99$ (bez refa) z kodem MiAMax
LINK - Słuchawki nauszne Xiaomi w cenie 33,33$ (bez refa) z kodem GB3rd16
LINK - Słuchawki Xiaomi Hybrid Dual Drivers w promocji za 15,99$ (Bez refa)

W Banggood:
LINK - Słuchawki Xiaomi Hybrid six Drivers Pro w promocji za 22,99$ (Bez refa)
LINK - Xiaomi Miband 2 w cenie 20,79$ (bez refa)

Dodatkowo promo w Yoshop:
LINK - Latarka LED Convoy S2+ Cree XM-L U2 w cenie 8,59$ (bez refa) z kodem PPLED

Mój własny tag #chinskiekody - obserwuj, aby nie przegapić żadnej okazji lub dodaj go na czarnolisto, by nie oglądać niepotrzebnych wpisów. Sprawdź starsze wpisy, by znaleźć inne #promocje

Chcesz być zawołanym do promocji? Zapisz się na listę powiadomień Chińskie kody

#banggood #gearbest
Pobierz rybakfischermann - Witam wszystkich obserwujących tag #chinskiekody i nie tylko. Kilk...
źródło: comment_8BsZnM0uiNJrBuwkxYQLRe7GtBJVm3e7.jpg
  • 11
@zieloczek100:

Trace, czas na przewijanie tego gównianego spamu, ceny mam wyższe bo przez takich baranów myfriend musi sobie odbić. Nikt nic nie szuka, każdy dostaje po zapisaniu się na newslettera na pocztę te same kody, które następnie kopiuje i wrzuca tutaj z refami. Nic tym ludziom nie zawdzięczam, świata nie zbawili a ty nie chwyciłeś pana boba za rękę więc milcz jak nie masz nic wartościowego do powiedzenia bo z baranami
@ryjek201: jakbym wrzucam wszystko jak leci, albo niedziałające oferty, jak niektórzy to co innego. Większości kodów nie znajdziesz w newsleterze, a działają w ten sposób nie tylko chińskie sklepy, ale też duże sieci, jak Zalando, Media Expert I wiele innych, a współpraca każdemu się opłaca.
Jak nie chcesz ich widzieć, to zapraszam na czarnolisto.
@zieloczek100: dzięki za obronę i wyjaśnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)