Aktywne Wpisy

Grooveer +4

KarolaG17 +47
Ale z tego #!$%@? szambo...
Mowa o zegarkach za setki tysięcy złotych i sprzedaje to "sklep" który nie ma strony internetowej, nie mogę znaleźć adresu, fizycznego sklepu, a płatność to gotówka bądź kryptowaluty i to nie, że sprawdzony btc, ale cała masa do wyboru kryptowalut. Jaki sklep z biżuterią za setki tysięcy złotych, który jak twierdzi sprowadza na zamówienie zegarki marki IWC, ROLEX itd do max. 3 dni czy 5 dni xD
Mowa o zegarkach za setki tysięcy złotych i sprzedaje to "sklep" który nie ma strony internetowej, nie mogę znaleźć adresu, fizycznego sklepu, a płatność to gotówka bądź kryptowaluty i to nie, że sprawdzony btc, ale cała masa do wyboru kryptowalut. Jaki sklep z biżuterią za setki tysięcy złotych, który jak twierdzi sprowadza na zamówienie zegarki marki IWC, ROLEX itd do max. 3 dni czy 5 dni xD

Kończę pracę, a że jestem umówiony na wieczór to nie mam za bardzo czasu zjeść, więc zamawiam jedzenie do domu. Dostaje komunikat, że będzie dowiezione za około półtorej godziny. No i super, akurat w międzyczasie zdążę się wykąpać i ogarnąć.
Wracam do domu, do dostarczenia obiadu jeszcze ponad 40 minut. Idę pod prysznic w takim razie. Wychodzę spod prysznica, ogarniam się i zerkam na komórkę, żeby sprawdzić godzinę. 4 połączenia nieodebrane od niezapisanego numeru. Oddzwaniam.
Okazuje się, że dostawca przyjechał pół godziny przed zapowiedzianym dowozem i już zdążył wrócić do knajpy. Nosz #!$%@? mać, pytam się czy może z powrotem przyjechać, a nie jest to daleko (10 minut drogi). Kierowca ból dupy, że znowu musi jechać i to z jednym zamówieniem, bo mu się nie opłaca i #!$%@?. Mówi, że jak będzie więcej dowozów to przyjedzie. Nie mam #!$%@? czasu czekać, bo nie wiem kiedy więcej tych dowozów będzie. Pytam się go, na którą godzinę miał być. A ten do mnie, że tak się zawsze robi, że daje się dłuższy czas oczekiwania, bo lepiej być wcześniej, niż później. Noż #!$%@?, #!$%@? mnie powoli zaczął strzelać. Zagroziłem, że zadzwonię zaraz do knajpy i powiem, że nie chce mi przywieźć. Łaskawie wsiadł w samochód i przyjechał.
Zero tipa gnoju. Zastanawiam się, czy zadzwonić do tej knajpy i dać im znać, że taki przyjemniaczek psuje im wizerunek.
#gorzkiezale #truestory #gastronomia
W Krakowie to standard że dają 90 minut-u mnie przedział ile trwa 90 minut to od 35 do 180 minut.
Na szczęście zamawiam tylko do biura, to zawsze ktoś odbierze :(