Wpis z mikrobloga

ale przecież wykop nie ogłupia.

@wadowice: stary, przecież można wykopkom wmówić cokolwiek, co tylko się w jakimś stopniu pokrywa z ich światopoglądem, nawet jak to bzdura wyssana z palca. co chwila są na mirko posty, że artykuł w oryginale był o czym innym albo pominięto kluczowe zdania. o wykopywaniu tylko po przeczytaniu tytułu nie wspomnę.
na dodatek w dziedzinie prawa i polityki mamy tu tylu domorosłych ekspertów, że jeden próbował
  • Odpowiedz
@Constantine: trochę złe się rozumiemy, mam na myśli wykop czyli portal i jego informacje na głównej. Ty natomiast piszesz o społeczności. Generalnie trochę bredzisz bo większość ludzi da się zmanipulować tylko trzeba wiedzieć jak to robić. Ja często mam tak że mam argumenty na jakaś sytuacje ale po czasie je zapominam i muszę przypomnieć sobie dlaczego tak myślę. Ale czasami jest tak że nie potrzeba argumentów bo łapiesz doświadczenie życiowe.
  • Odpowiedz
mam na myśli wykop czyli portal i jego informacje na głównej. Ty natomiast piszesz o społeczności.

@wadowice: a kto dodaje te treści, jak nie społeczność? To, co jest na głównej i mirko to odzwierciedlenie społeczności wykopowej. Przecież na tym się opiera idea tego portalu. Raz zmanipulowana grupka wykopuje na główną cokolwiek, co im się pokrywa ze światopoglądem, bez weryfikacji.

Ja mogę ci napisać ze większość ludzi jest pozytywnie nastawiona na
  • Odpowiedz
@Constantine: nie tylko takie informacje mam na myśli. Załóżmy gdyby teraz ktoś napisał że przez Polskę przejechalo 30 czołgów to w sumie po chwili każdy zaczął by się sam zastanawiać czy to prawda.
  • Odpowiedz