Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +516
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
matixrr +420
Byłam długowłosą blondynką z nienachalną urodą. Jednak, ścielam włosy by dać im drugą szansę u nowego właściciela;)
Polecam ten stan
#dajwlos #pomagam #fundacjaraknroll #wygrajzycie
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale i tak dawaj
Porównywanie ścięcia włosów (nie wiesz ile) do przytycia 20 kg #shitwykopsays xD
Jest to świadome stawanie się lepszą wersją siebie.
Pozdrawiam ciepło ʕ•ᴥ•ʔ
@ZagubionaOwca: A po co innego? To zdrowia nikomu nie zwróci. To nie przeszczep szpiku, że komuś życie ratujesz. Przeszczep szpiku zawsze propsuję. Poza tym są peruki na NFZ ze sztucznych włosów za darmo, więc nie jest tak, że oni w ogóle bez włosów chodzą. I nie ścinasz 10 cm, tylko 30-40 co najmniej, czyli włosy do brody, jak nie krótsze.
źródło plis skoro już operujemy statystyką ( ͡° ͜ʖ ͡°)