Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy głębokość pochwy jest zależna od wzrostu kobiety? Mam małego penisa (12.5 cm) i rozgladam sie glownie za drobnymi dziewczynami, bo wydaje mi sie, ze moga miec lepsze doznania ze mna.

#s--s #anatomia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania większość różowych myśli, że są boginiami seksu i oralu nie dość, że zazwyczaj to kłody i gryzaki to nawet nie znają swojej anatomii np. nie wiedzą co to mięśnie kegla, dodaj do tego średnią ilość partnerów w dzisiejszych czasach czyli około 3+, libido wystrzelone w kosmos i masz zamiast ciasnej dziurki wór na ziemniaki.
  • Odpowiedz
To najlepiej jeszcze pojedź do małego państwa i do małego miasteczka i tam znajdź małą dziewczynę, wtedy będzie wszystko fitować

@Okejkanapka: i myślisz, że to zła rada?
Pojedzie do jakiejś Azji i tam jego p---s już nie będzie mały tylko średni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Heh... Oczywiście mirki wyżej nagadały głupot same nie wiedząc jak jest. Na szczęście jestem ja i przynoszę Ci kaganek oświaty:

10 years of age decreases total vaginal length by 0.08 cm. One meter of height and 10 kg of weight increases total vaginal length by 0.09 cm and 0.02 cm, respectively. Menopause is associated with a shortening of total vaginal length by 0.17 cm.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17014819

A więc tylko anorektyczne
  • Odpowiedz
@Scorup chyba sobie kpisz. Wyobraź sobie jakiegoś karła 160 cm wzrostu z wielkim przyrodzeniem. Przecież to by wyglądało komicznie. Wyjątki na pewno się zdarzają i jakiś karzeł może mieć te 20 cm ale to pewnie jeden na całe miasto.
Natura przeważnie lubi jak wszystko do siebie dobrze pasuje.
  • Odpowiedz
Dude: To po kolei.
Wzrost nie zależy;
Jeżeli dziewczyna będzie przy tobie się dobrze czuła to też jest szansa że dodatkowo będzie rozluźniona, i wtedy wejdziesz głową a nie główką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Istnieją predyspozycje do wybierania partnerów z mniejszymi penisami. Chociażby tyłozgięcie. Choć nie mam pomysłu w jaki sposób laska mogłaby to zakomunikować. Chyba że jakieś ufo nimfo z Tindera ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Zostało to wcześniej napisane przez @Kliko ale w sumie to 12 z hakiem to nie taki wstyd. Jak się dograsz z partnerką to masz rżnięcie jak ta lala. Jak się nie
  • Odpowiedz
hmm a czy nie jest tak że większy wzrost zwiększa szanse na dłuższego benisa ? W sensie proporcjonalnego do budowy ciała, duży niebieski = większe szanse na dużego benisa

@minusuj: Nie. Dlatego te wykopki od 'tylko powyżej 180' próbują się dowartościować chociaż wzrostem.
  • Odpowiedz