Wpis z mikrobloga

Dostałem notebooka do naprawy prywatnego. Znowu ta sama śpiewka - na pulpicie niezabezpieczony folder z baaaaaaaardzo osobistymi zdjęciami. No i jak ja kurde mam potem pracować z babką, którą widziałem w takich, a nie innych sytuacjach ? Chryste panie na stelażu... Te ludzie... :

Aż mam ochotę rzucić przy oddawaniu "a tak w ogóle, to niezłe masz cycki i tyłek też niczego sobie" :

#gorzkiezale
  • 35
@JesterRaiin: Stary, miałem kiedyś jeszcze lepszą sytuację - moja znajoma poprosiła o to, żebym zajął się jej kompem. Wpadłem do niej i zaczęliśmy od sprawdzenia co jest do nagrania, żeby móc potem spokojnie formata zrobić. No i przeglądamy i trafiliśmy na dość szczegółowe zdjęcia. Co w tym wszystkim najzabawniejsze? To był komputer jej macochy... Dalej nie przeglądaliśmy, po prostu zrobiłem formata. Ale jej mina była po prostu bezcenna :D
@Shepard: Na takie doświadczenie pomoże tylko wielogodzinna sesja jakiejś wciągajacej gry, browar i okazjonalne popłakanie na mikroblogu. ;]

@MasterSoundBlaster: Eeeeeeeeeee tam. Jest różnica między ogólnikową historią z okopów, a szczegółową relacją obarczoną zdjęciami. :]

@kamdz: @Luxik: A wiecie, jakoś tak nie traktuję tego w kategoriach seksualnych. Bardziej jakoś tak mnie poraża niefrasobliwość ludzi i głównie o to w tym wątku chodzi. ;]

...chociaż dat ass... ;p