Wpis z mikrobloga

Trudne to pożegnanie z Wolverinem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na pewno ten film nie jest już dla 12 latków, Fox postarał się żeby pożegnać serie z loganem z jajem i dała takiej dawki brutalności jakiej żadna z serii Marvella nie widziała i wcale to nie jest przesada, w końcu "Wolverin" był taki jak w komiksach, czyli bezwzględny, brutalny, chamski, sama pierwsza scena wszystko mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do fabuły, to dla zielonego jest na początku troszkę zagmatwana, lecz z czasem wszystko nabiera kolorów, świetnie Patrick Stewart zagrał profesora Charsla, widać że między nim a Loganem była więź która była tworzona przez lata... Tak myślę że FOX tym filmem zapewnił sobie pełne sale przed następnymi filmami z serii X-men lub kto wie czy nie X-23, nie wierze że nie pociągną tematu ( ͡º ͜ʖ͡º)
9/10

#kino #film #recenzja #filmnawieczor #logan
Pobierz
źródło: comment_6PU8HFHQ7TfuxHnSIFlPjuiLwBA48UlE.jpg
  • 9
@DywanTv: Na moje to najlepszy film o "superbohaterach" i nie tylko dla mnie, jaki kiedykolwiek powstał, weź chusteczki bo końcówka jest mega, mega smutna ()
@db95: No superowy był, ale czegoś mi brakowało. Rozwinięcia wątku relacji Logana z Laurą. Chciałbym ją bardziej poznać. No i sceny po napisach nie było ( ͡° ʖ̯ ͡°)