Aktywne Wpisy
teslamodels +158
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +107
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
- DBrand oswiadczyl ze nie beda robic naklejek bo klej niszczy nadruki
- Podpinając konsolkę do maca ładujesz maca
- Sygnał joyconów potrafi być blokowany przez m.in. sygnał GSM czy nawet przez stojącego w drodze człowieka
- Różne sztuki Switcha mają różne odcienie ekranu
- Dead pixele wg. nintendo to nie usterka która nadaje sie na naprawę gwarancyjną
- Ładowanie w docku konsoli rysuje ekran
- Niektórym nie odpalają gry z kardridży
- Bateria trzyma 3h
- Konsola sie #!$%@? grzeje w trybie portable
- Nie można przenosić sejwów
#nintendo #switch #konsole #gry
@Rabusek:
To akurat zadna nowosc, Prawie wszystkie telewizory/monitory maja zapis, ze dopiero powyzej 3-5 (zaleznie od producenta) deadpixeli mozna oddac sprzęt na gwarancje.
@Croudflup: nie ;)
@Rabusek: nie stwierdziłem, jest ledwo letnia
1. Przypomina mi się oklejanie mebloscianek za komuny xD
2. Nie wypowiem się bo ni to mnie ziebi ni grzeje, mam Maca i Switcha, używam do nich ładowarek.
3. Fuckup konkretny. Moj joycon widocznie nie lubi Apple Watcha
4. Tak jak różne sztuki iPhone, Galaxy, czy jakiejkolwiek masowo produkowanej z outsourcingowanych komponentów elektroniki. Gdyby miało być wszędzie tak samo to sprzętu by było dwa razy mniej.
5. Ten sam ból
Komentarz usunięty przez autora
Większość wad to pojedyncze przypadki, które można wyjaśnić, szkoda że nie wyeliminowali ich na etapie wstępnych testów ale zapewne fabryki w chinach miały się spieszyć na 3 marca. Tak jest bardzo
Widziałem za to że niektóre egzemplarze non stop #!$%@? wiatraczkiem, ale ja czegoś takiego nie uswiadczylem.
Na reddicie jest też sporo tematów o tym, że jak się źle wsadzi te plastiki ze sznureczkami to jest problem z wyjęciem, bo się zacinają.
Widziałem też zdjęcie że kolor joyów różnił się nieco od tego z konsolki. https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5xg8qw/the_colour_match_on_the_official_blue_joycon/?st=izwup8yg&sh=33debfc9
Generalnie gdyby nie Zelda, to obawiam się, że konsola została by pożarta żywcem :/
https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=mS18UFiTrAo