@OdyniecBojowy: Bo nie każdemu musi się to podobać? W mojej opinii zazwyczaj (85%) wyglądają tandetnie/kiczowato/nieestetycznie. Ładny tatuaż potrafię docenić, chociażby za sam kunszt jego wykonania, ale wiem że sam tatuaży nie chcę.
@OdyniecBojowy: bo tatuaż kosztuje kilkaset złotych. A połowa ludzi tutaj musi prosić mamę na to żeby dała pięć złotych na internet, nie mówiąc o innych rzeczach w piwnicy. Dlatego boli ich jak ktoś wydaje kasę.
@OdyniecBojowy: Tatuaże pozytywnie korelują z niższym IQ, brakiem wyobraźni, impulsywnością, rozwiązłym trybem życia, problemami z psychiką... polecam przykładowy zbiór linków do badań naukowych. Polecam również zaznajomić się z historią tatuażu oraz sprawdzić znaczenie takiego terminu: "atawizm kulturowy". Pozdrawiam i miło mi, że mogłem pomóc
@OdyniecBojowy: bo w duużej większości beznadziejnie to wygląda, a właściciele owych puszą się jakie to nie jest zajebiste - więc negatywne komentarze są tu naturalną odpowiedzią
@OdyniecBojowy: Primo: 99% właścicieli tatuaży to Karyny i Seby, przykro mi, taka jest prawda. Secundo: Nie każdemu się muszą podobać, tak samo jak nie każdy musi lubić sernik bez rodzynek. Tertio: Rozległe tatuaże na kobiecie wyglądają po prostu słabo, nawet jeżeli same w sobie są małymi dziełami sztuki. Quarto: Większość tatuaży jest #!$%@? wykonana i bez pomysłu
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
chyba już wiem,dlaczego mnie tu nie lubią
Secundo: Nie każdemu się muszą podobać, tak samo jak nie każdy musi lubić sernik bez rodzynek.
Tertio: Rozległe tatuaże na kobiecie wyglądają po prostu słabo, nawet jeżeli same w sobie są małymi dziełami sztuki.
Quarto: Większość tatuaży jest #!$%@? wykonana i bez pomysłu