Wpis z mikrobloga

@rad00:
niby mialem nie odpowiadac ale zrobie to ostatni raz. Serio wiecej nie zobaczysz mojego komentarza bo nie mam ochoty gadac z takim lakiem jak Ty.
-nie rozumiem ludzi Twojego typu dla ktorych liczy sie tylko to ile cos kosztuje a nie jak wyglada. przeciez pozniej mozna sie chwalic ze bylo drogie.
-w--------m sie krytykowac gdzie chce bo mam do tego prawo i wbijam w Twoja opinie na ten temat
-nigdzie nie napisalem ze ta bluza to gowno shit a juz na pewno nie ze lump. napisalem ze na lumpie mozna miec lepsza.
-lump jest spoko. jest chyba nawet jakis tag polecam w wolnej chwili
  • Odpowiedz
@malysz_z_syrena: a wlasciwie rozwine mysl i powiem ze jestem pod wrazeniem :o widac mocno analizowales moje komentarze

- nie prawda jest, ze liczy sie cos ile cos kosztuje ale mysle ze jesli cos kosztuje troche wiecej niz stadard ma wieksze szanse na lepsza jakosc, choc nie w kazdej kwestii - ostatnio byla sprawa ze krem do twarzy z lidla za 20 zl byl lepszy ogolem od jakichs za setki zl.

-oczywiscie ze masz prawo do tego, ale zrobiles to moim zdaniem czerstwo heheszkujac aktualnymi tekstami na wykopie > czy regulamin #rozdajo mówi, że nawet jeżeli coś jest beznadziejne to trzeba dać plusa jak już się zobaczyło ten tag?
Nie wiem grozi horom curkom
  • Odpowiedz