Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@BrewNet No przecież niedlugo sie wyprowadzam. Generalnie przywyklam do słuchania takich tekstów na swoj temat. Z matką nie gadam juz od dwoch tygodni, wiec w sumie powrot do domu wiąże się z ciszą (he he moze to takie hartowanie przed samodzielnym mieszkaniem.....( ͡° ʖ̯ ͡°) Dzis sluchalam nawet z lekkim uśmiechem na twarzy tego co mowili no bo co mi zostało
@heliodorgi lubie gotować, oglądać filmy, w ostatnim czasie jak mam chwile to sie uczę rosyjskiego xD w sumie odkad probuje pogodzić studia i prace to mam bardzo malo tego czasu wiec moja największą przyjemnością jest drzemka
@Chemical_Brother hmm... ja nie jestem zwiazana z moja rodzina, kocham ich ale jednocześnie oskarzam ich o krzywdę ktora mi wyrzadzili. Wiec kiedy tylko zaczelam wychodzic z domu i poza nim czulam sie lepiej niz w domu to jakby coraz rzadziej wracalam. I pomimo tego ze sie uczę, pracuje i staram sie wszystkim zdjąć swoj ciezar z barków to i tak jestem przykladem najgorszej osoby na swiecie :) matka nawet ostatnio chciala mi
@worldmaster jestem dzieckiem mojej mamy z innego małżeństwa, z tego, ktore kojarzy jej sie z moim ojcem i jakaś krzywdą ja tak to widzę

No a do tego nie jestem rodzinna i wole wyjść z domu niz w nim być