Wpis z mikrobloga

@Kvothe:

Hej koledzy,

Pisze do was bo zauważyłem że można znaleźć tutaj ludzi skorych do pomocy. Mam problem z linia lotnicza Small Planet. W lipcu 2016 odwołali mój lot z Katowic do Varny po ciężkich bojach udało mi się wywalczyć wylot z Kraków do Burgas i na własna rękę dojechać do Varny gdzie miałem zarezerwowany pokój. W efekcie tego zdarzenia straciłem nie tylko pieniądze ale również jeden dzień pobytu na miejscu. Trasa powrotna była jeszcze gorsza o czym było głośno w gazetach bowiem wylot miał być o 8 : 30 z burgas - żeby się dostać na miejsce musiałem zapłacić taxi 70 euro natomiast wylot odbył sie o godzinie 9:00 dnia następnego. od godziny 8 rano czekałem na lotnisku do godziny 18 kiedy łaskawie zostałem przewieziony do hotelu. Z hotelu zabrano nas o godzinie 3 w nocy bo odlot miał być o 5 rano, jednak jak wspomniałem wcześniej odbył się o 9 rano.

Złożyłem reklamacje ale przewoźnik jej nie uznał pisząc ze to nie z ich winy natomiast "w celu zachowania dobrych relacji z klientem" przyznał mi 200 euro odszkodowania jeżeli podpisze ugodę. ugodę podpisałem w listopadzie i do dzisiaj pieniędzy nie otrzymałem. Brak tez jakiekolwiek odpowiedzi na maile z ich strony, na telefon nie idzie się dodzwonić. Czy możecie mi coś doradzić?

#odszkodowanie #smallplanet #pomocy #samoloty #oszukujo
  • 1