Aktywne Wpisy
vitovia +92
Środa. 11 września.
Czesi uzyskują modele pogodowe pokazujące duża anomalie. W tym samym dniu powoluja sztab kryzysowy.
Czwartek. 12 września. Czesi rozpoczynają spusty zbiorników retencyjnych, szykując się na dużą wodę. Przygotowują też worki z piaskiem. W tym samym czasie prognozy w Polsce zapowiadają deszczowy weekend.
Piątek. 13 września. Zaczynają się lokalne podtopienia, Czesi informują że najgorsze przed nami. W Polsce premier mówi, że prognozy były przesadzone i nie ma się czego obawiać.
Sobota. 14 września. Woda zaczyna zalewać coraz większe tereny na Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie. Przepelnione zapory po polskiej stronie rozpoczynają spust wody pogarszając i tak dramatyczna sytuację.
Niedziela. 15 września. Sytuacja jest katastrofalna. Polski Rząd rozpatruje uznanie stanu klęski żywiołowej. Rządowe trolle rozpoczynają w internecie akcje, że winny powodzi jest poprzedni rząd nie budujący zapór wodnych.
Czesi uzyskują modele pogodowe pokazujące duża anomalie. W tym samym dniu powoluja sztab kryzysowy.
Czwartek. 12 września. Czesi rozpoczynają spusty zbiorników retencyjnych, szykując się na dużą wodę. Przygotowują też worki z piaskiem. W tym samym czasie prognozy w Polsce zapowiadają deszczowy weekend.
Piątek. 13 września. Zaczynają się lokalne podtopienia, Czesi informują że najgorsze przed nami. W Polsce premier mówi, że prognozy były przesadzone i nie ma się czego obawiać.
Sobota. 14 września. Woda zaczyna zalewać coraz większe tereny na Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie. Przepelnione zapory po polskiej stronie rozpoczynają spust wody pogarszając i tak dramatyczna sytuację.
Niedziela. 15 września. Sytuacja jest katastrofalna. Polski Rząd rozpatruje uznanie stanu klęski żywiołowej. Rządowe trolle rozpoczynają w internecie akcje, że winny powodzi jest poprzedni rząd nie budujący zapór wodnych.
CH3j +139
#powodz Stronie Śląskie - przed wodą i w wodzie
No, ale tak poza tym to nie mogę się doczekać. xD
#torment
Komentarz usunięty przez autora
Jak rzadkość? Co druga taka odpowiedź tylko mi się linków wklejać nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Często pod tagami crpg i rpg
@McSayerPL: nie zapominaj o wiecznym spuszczaniu się nad gothiciem którego katują od 16 lat i nadal nie wiedzą jak przejść 4 rozdział
@McSayerPL: I dlatego nikt się nie interesuje gównotytułem dla takich podludzi, którzy bez obrażania konkurenta nie potrafią wypowiedzieć swojego zdania
Nie chodzi mi o samą formę izometrycznego cRPG, chodzi mi tak naprawdę jedynie o debilne zachowanie wykopków, gloryfikowanie jakiejś polskiej c-----y wiele nie różniącej się od innych produktow RPG-podobnych. xD
I nie chodzi mi o to, że planescape jest klasykiem, a po prostu dobrą grą i przykładem, z którego powinni czerpać w dzisiejszych czasach ludzie piszący fabułę do gierek.
O, btw to nie jest wcale sequel z tego co widzę, bardziej reboot, ale nawet nie w tym
@McSayerPL: ehhhhhhh..
c--j nawet nie chce mi się komentować jak debilne jest to stwierdzenie.
Gra która zgarnęła w p---u nagród i jest przez krytyków uważana za świetną, jest tak naprawdę c-----a bo tak mówi hipsterek z
@Naxster: To nie jest żaden argument akurat. W innych latach taki Fallout 3 zgarniał pełno nagród choć to gniot jakich mało.
Jak dla mnie głównym wyznacznikiem czy coś jest cRPGiem jest to, na ile sposobów możesz zadanie zrobić. W Wiedźminie najczęściej jest jeden, więc co tu jest do odgrywania.
Nie zmienia to faktu, że wiedźmina uwielbiam, bo to jak czytanie zajebistej książki - może i jest to w większości odtwórcze, a jeden pies, bo wciąga jak s-------n :)
Gierką to i może jest wciągającą, ale dobrym RPG na pewno