Wpis z mikrobloga

Obrzydliwy wiedźmin 3 zbiera stulejki (a także hajs) kuców i każuli, a taki Torment który wychodzi jutro? Na wykopie nikt nie słyszał, nikt nie zagra, tylko ten wiedźmin i wiedźmin, bez wyrazu jak poranny efekt uboczny kawy i papierosa.
No, ale tak poza tym to nie mogę się doczekać. xD
#torment
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak dla mnie planescape torment miał za mało akcji, książkę już wolę poczytać bo lepiej się wczuje w opowieść niż wyklikiwac mozolnie w grze. Ani satysfakcja z gry ani z opowieści. Wiesiek za to mecze 3 od premiery czasami z parę h miesięcznie czasami w ogóle, historia z przerwami prosta, a mechanika po prostu przyjemna żeby się oderwać raz na jakiś czas. Chociaż zgodzę sie, że gra nie jest idealna jako to
  • Odpowiedz
tylko ten wiedźmin i wiedźmin, bez wyrazu jak poranny efekt uboczny kawy i papierosa

@McSayerPL: nie zapominaj o wiecznym spuszczaniu się nad gothiciem którego katują od 16 lat i nadal nie wiedzą jak przejść 4 rozdział
  • Odpowiedz
tylko ten wiedźmin i wiedźmin, bez wyrazu jak poranny efekt uboczny kawy i papierosa.

@McSayerPL: I dlatego nikt się nie interesuje gównotytułem dla takich podludzi, którzy bez obrażania konkurenta nie potrafią wypowiedzieć swojego zdania

• Odpowiedz
@Naxster: Pfff, ja nie obrażam, jedynie porównuję twór.

Nie chodzi mi o samą formę izometrycznego cRPG, chodzi mi tak naprawdę jedynie o debilne zachowanie wykopków, gloryfikowanie jakiejś polskiej c-----y wiele nie różniącej się od innych produktow RPG-podobnych. xD
I nie chodzi mi o to, że planescape jest klasykiem, a po prostu dobrą grą i przykładem, z którego powinni czerpać w dzisiejszych czasach ludzie piszący fabułę do gierek.
O, btw to nie jest wcale sequel z tego co widzę, bardziej reboot, ale nawet nie w tym
  • Odpowiedz
gloryfikowanie jakiejś polskiej c-----y wiele nie różniącej się od innych produktow RPG-podobnych.

@McSayerPL: ehhhhhhh..
c--j nawet nie chce mi się komentować jak debilne jest to stwierdzenie.
Gra która zgarnęła w p---u nagród i jest przez krytyków uważana za świetną, jest tak naprawdę c-----a bo tak mówi hipsterek z
  • Odpowiedz
Gra która zgarnęła w p---u nagród i jest przez krytyków uważana za świetną, jest tak naprawdę c-----a bo tak mówi hipsterek z wypoku...

@Naxster: To nie jest żaden argument akurat. W innych latach taki Fallout 3 zgarniał pełno nagród choć to gniot jakich mało.

Nie chodzi mi o samą formę izometrycznego cRPG, chodzi mi tak naprawdę jedynie o debilne zachowanie wykopków, gloryfikowanie jakiejś polskiej c-----y wiele nie różniącej się od innych produktow RPG-podobnych.
  • Odpowiedz
@McSayerPL:
Jak dla mnie głównym wyznacznikiem czy coś jest cRPGiem jest to, na ile sposobów możesz zadanie zrobić. W Wiedźminie najczęściej jest jeden, więc co tu jest do odgrywania.
Nie zmienia to faktu, że wiedźmina uwielbiam, bo to jak czytanie zajebistej książki - może i jest to w większości odtwórcze, a jeden pies, bo wciąga jak s-------n :)
  • Odpowiedz
@Ragnarokk: Miałem coś odpisać gościowi u góry, ale czytając po raz kolejny ten komentarz kilka razy odbiło mi się w głowie "Wiedźmin 3 to akurat najlepszy AAA RPG w historii". Przegrzał mi się system i stwierdziłem, że może lepiej nie, bo to nie ma sensu. Żaden Witcher nawet nie jest RPG, a co tu dopiero najlepszym AAA RPG wszechczasów.
Gierką to i może jest wciągającą, ale dobrym RPG na pewno
  • Odpowiedz