Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +14
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
KingaM +2
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
Chcę tylko ponarzekać trochę.
Mam dziś trzydzieste urodziny i nikt mi nie złożył życzeń. Nie nikt z rodziny, nikt ze znajomych. Wszyscy mają #!$%@?. Nawet specjalnie do matki zadzwoniłem wieczorem, tak porozmawiać. Widocznie nie pamiętała, bo nic nie wspomniała. ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Tak, wiem. To tylko dzień do przodu, żadna różnica. Może i tak, ale i mimo wszystko, w #!$%@? przykro mi się zrobiło na sercu.
Nie dość, że jestem życiowym nieudacznikiem, który nic w życiu nie osiągnął (dobra, poruchałem trochę, wow. ale sukces), z #!$%@?ą pracą, to jeszcze taki dziś dzień :(
I nie piszcie nic w stylu: weź się w garść bo dzieci w Afryce mają gorzej. To nie działa na mnie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Uszczesliwily by cie wyklepane regulki wyslane sms-em?
Co do pracy to 80% na swiecie chodzi do #!$%@? pracy bo musi.Ale praca to nie esencja życia ( ok nie dla wszystkich)
Ale jak ci zależy na pocieszeniu.Na moje 38 urodziny tez mi nikt nie gratulowal tylko mama.
I nie zalamune sie z tego powodu, na uzalanie tez Panie nie mam czasu.Szkoda zycia.
wiesz co? nic a nic nie zaluje, kup sobie cos fajnego i miej #!$%@?. napisz na Mirko, a poszczesci Ci sie i sam @ninetyeight da Ci plusa (mi dal:))
i pamietaj, nie daj sie im!
@xan_physic: Miłego wieczorku cumpel ᶘᵒᴥᵒᶅ
A tak na serio to znam ten ból kiedy wszyscy wbijają w moje urodziny, story of my life. Jeszcze często się zdarza że ktoś z rodziny zadzwoni z jakąś sprawą żeby coś mu załatwić i nie pamięta o urodzinach. U mnie tylko różowy pamięta.
P.S. Ma ktoś dobre sposoby na gromadzenie many?
Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling