Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Chcę tylko ponarzekać trochę.

Mam dziś trzydzieste urodziny i nikt mi nie złożył życzeń. Nie nikt z rodziny, nikt ze znajomych. Wszyscy mają #!$%@?. Nawet specjalnie do matki zadzwoniłem wieczorem, tak porozmawiać. Widocznie nie pamiętała, bo nic nie wspomniała. ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Tak, wiem. To tylko dzień do przodu, żadna różnica. Może i tak, ale i mimo wszystko, w #!$%@? przykro mi się zrobiło na sercu.

Nie dość, że jestem życiowym nieudacznikiem, który nic w życiu nie osiągnął (dobra, poruchałem trochę, wow. ale sukces), z #!$%@?ą pracą, to jeszcze taki dziś dzień :(

I nie piszcie nic w stylu: weź się w garść bo dzieci w Afryce mają gorzej. To nie działa na mnie.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 41
@AnonimoweMirkoWyznania to teraz wiesz kto cie ma w dupie.
Uszczesliwily by cie wyklepane regulki wyslane sms-em?
Co do pracy to 80% na swiecie chodzi do #!$%@? pracy bo musi.Ale praca to nie esencja życia ( ok nie dla wszystkich)

Ale jak ci zależy na pocieszeniu.Na moje 38 urodziny tez mi nikt nie gratulowal tylko mama.
I nie zalamune sie z tego powodu, na uzalanie tez Panie nie mam czasu.Szkoda zycia.

@AnonimoweMirkoWyznania: Parę lat temu miałem urodziny i wszyscy o nich zapomnieli. Byłem smutny cały dzień, rozmyślałem o tym, że nawet rodzina mi nie złożyła życzeń, jestem przegryw w #!$%@? itd. Potem na drugi dzień zacząłem myśleć, że w sumie ja też nigdy nie pamiętam o urodzinach innych i że nie mogę od nich oczekiwać, żeby pamiętali o moich. Doszedłem do wniosku, że to moja wina że jestem smutny i że lepiej
@AnonimoweMirkoWyznania: to nic nadzwyczajnego. ja 30-te urodziny spedzilem sam, bez zadnej urodzinowej szopki. mama zadzwonila 2 tygodnie pozniej mowiac: "wiesz, pamietalam, nawet mylalam zeby zadzwonic, ale potem zapomnialam".

wiesz co? nic a nic nie zaluje, kup sobie cos fajnego i miej #!$%@?. napisz na Mirko, a poszczesci Ci sie i sam @ninetyeight da Ci plusa (mi dal:))

i pamietaj, nie daj sie im!
@AnonimoweMirkoWyznania: A sam składasz innym? Weź się w garść, dzieci w Afryce mają gorzej.
A tak na serio to znam ten ból kiedy wszyscy wbijają w moje urodziny, story of my life. Jeszcze często się zdarza że ktoś z rodziny zadzwoni z jakąś sprawą żeby coś mu załatwić i nie pamięta o urodzinach. U mnie tylko różowy pamięta.