AnonimoweMirkoWyznania AnonimoweMirkoWyznania 27.02.2017, 18:06:28 1 #anonimowemirkowyznania Jakie zdjęcie do #korpo w CV, żeby nie mieć problemów? Daje normalne, ale odzew znikomy. Nie jestem brzydki, mam roczne doświadczenie.#korposwiat #problemytrzeciegoswiata Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na Jakie zdjęcie w CV aplikując do korpo Formalne (dowodowe) 34.4% (52) Normalne (zwykły selfie) 7.9% (12) Brak 27.2% (41) Zdjęcie z wakacji nad morzem 7.3% (11) Zdjęcie w piwnicy 23.2% (35) Cronox
AnonimoweMirkoWyznania AnonimoweMirkoWyznania 27.02.2017, 18:06:29 0 Zaplusuj ten komentarz, aby otrzymywać powiadomienia o odpowiedziach w tym wątku. Kliknij tutaj, jeśli chcesz skopiować listę obserwujących
S.....4 konto usunięte 27.02.2017, 18:10:42 7 @AnonimoweMirkoWyznania: bez koszulki z napinka konto usunięte konto usunięte Ld93 Stowa_za_malo_piekny_kawalerze konto usunięte +2 innych
z--x z--x 27.02.2017, 18:16:17 0 @AnonimoweMirkoWyznania: Ja na swoim mam pionową czarną krechę przez całą twarz. Przyjęli mnie wszędzie gdzie składałem.
adek_es adek_es 27.02.2017, 19:18:35 via Android 3 @AnonimoweMirkoWyznania zdradzę Ci tajemnicę. Nie zdjęcie jest powodem braku odzewu. xCinek DannyMurillo konto usunięte
AnonimoweMirkoWyznania AnonimoweMirkoWyznania 27.02.2017, 21:43:20 0 WybuchowyPan: @adek_es: i tak i nie. Podobno w niektórych korpo jest tak, że cv bez zdjęcia idą od razu do kosza.Zaakceptował: Asterling
AnonimoweMirkoWyznania AnonimoweMirkoWyznania 28.02.2017, 07:11:39 0 MagicznaKreatura: @adek_es: zdradź nam tajemnicę co zatem Zaakceptował: dorotka-wu
Jakie zdjęcie do #korpo w CV, żeby nie mieć problemów?
Daje normalne, ale odzew znikomy. Nie jestem brzydki, mam roczne doświadczenie.
#korposwiat #problemytrzeciegoswiata
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Jakie zdjęcie w CV aplikując do korpo
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: dorotka-wu