Aktywne Wpisy
Nie wytrzymuje psychicznie na #emigracja. Patusy z pokoju obok, jak sobie wybierałem ubrania na jutrzejszy wepchnęli mnie "na żarty" do szafy po czym związali wyjście trytytkami. Prosiłem żeby otworzyli a oni śmiali się przez 20 minut i mówili żebym tam spał. Wpadłem w panikę i prawie tam zemdlałem. Jak się rozbeczałem to dopiero poszli do rozum do głowy i otworzyli. Szkoda że nie mogę tego rzucić bo nie będę miał za
jmuhha +9
Co myślicie o tej łazience
W zasadzie z tego co wiem to bluetooth też działa na paśmie częstotliwości 2,4GHz wiec już w ogóle mam mętlik.
Bluetooth czy 2,4GHz
Komentarz usunięty przez autora
Jedyne co może przeszkadzać to konieczność sparowania klawiatury BT z RPi - co można wykonać albo łącząc się przez SSH, albo używając innej klawiatury na USB.
Osobiście wolę te z dedykowanymi odbiornikami :)
ja i tak mieszkam na zadupiu więc to nie problem
Chyba że mi się @Niss zakradnie w nocy pod dom
2. BT jak i wifi w RPi3 to porażka (bardzo słaby zasięg)
3. Radiowa dłużej będzie trzymała na baterii, nie używana nie zużywa prawie w ogóle baterii (moja trzyma już 3 rok na 2xAA, używana sporadycznie przez kilka min w tygodniu, nie ma opcji fizycznego wyłączenia), bt w trybie czuwania będzie miało1000h?
4. W bt musisz pieprzyć się w parowanie, radiowkę po prostu wpinasz dongla w usb