Aktywne Wpisy

nicari +2023
Kocham patrzeć na relację mojego męża z synem 🥹 dziecko nie ma nawet dwóch lat, a tata go nauczył kręcić wkrętarką, budują razem tory przeszkód i namioty, razem naprawiają ulubione samochody, wspólnie robią kawę w kawiarce... Gdy mąż wraca z pracy, to dziecko jest przeszczęśliwe - krzyczy wtedy "mama nie! Tata chodź!" i ciągnie swojego ulubionego człowieka na kolejne wspólne przygody 🥹
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #

WielkiNos +176
Oto jak #onlyfans ryje banię i do czego prowadzi narracja lewicy, że prostytucja to praca jak każda inna. K0biety, które się tym trudnią są przekonane, że ich zdanie na jakikolwiek temat ma takie samo znaczenie jak normalnych ludzi.
Onlyfansiara twierdzi, że normalna, uczciwa praca to mniejszy szacunek do samego siebie niż pokazywanie gołej dupy za pieniądze.
Jak można się wypowiadać o szacunku do samego siebie jak się nawet nie wie co to
Onlyfansiara twierdzi, że normalna, uczciwa praca to mniejszy szacunek do samego siebie niż pokazywanie gołej dupy za pieniądze.
Jak można się wypowiadać o szacunku do samego siebie jak się nawet nie wie co to
źródło: temp_file421548518570412332
Pobierz

robię template dla strony
moja_strona.pl/XXX/strona/NGdzie
·
XXXmoże być różne, ale wszystkie są obsługiwane przez ten sam template·
Njest numerem stronyW urlpatterns mam:
url(r'^XXX1/strona/(?P[1-9]+[0-9]*)/$', X1.as_view())url(r'^XXX2/strona/(?P[1-9]+[0-9]*)/$', X2.as_view())url(r'^XXX3/strona/(?P[1-9]+[0-9]*)/$', X3.as_view())I chcę umieścić na stronie guzik, który będzie zmieniał
NnaM.Gdy robię
Jaki mam podać
adres, aby to poprawnie działało? GdybyXXXbyło stałe to bym wpisał cały adresmoja_strona.pl/XXX/strona/M, ale jak to zrobić byXXXmogło być różne, a template działał poprawnie dla wszystkich?Czy może powinienem zmienić coś w urls?
#django
url(r'^XXX1/strona/(?P[1-9]+[0-9]*)/$', X1.as_view(), name='XXX1')
i potem w template użyj gdzie N to numer strony czyli zmienna page która jest we wzorze url
context['XXX'] = 'XXX1' dla widoku X1
context['XXX'] = 'XXX2' dla widoku X2
i wtedy : ale nie wiem czy to dobra praktyka by była
urls.py
template
XXX zamieniłem na poper_url
Używam tutaj Paginatora to dzielenia stron. W Dokumentacji Django o Paginatorze jest taki kawałek, wnioskuję z tego, że może to jest jakiś sposób na podmienienie konkretnej zmiennej w bieżącym adresie url, ale gdy ja to wykorzystuje to "?page=M" zostaje mi dopisane na końcu adresu, a nie o to tu chodzi…
źródło: comment_pcgZUTislX8N8HBBkU2cAobgbKNgWPmH.jpg
Pobierzproperurl = reverse('catpage', kwargs={'slug': '...', 'page': '...'} # wcześniej też musiałbyś sprawdzić czy jest następna strona
context['properurl'] = properurl
i w template: