Aktywne Wpisy
chlopak_twojej_matki +258
Z takich ciekawostek z II Wojny Światowej to moja Ś.P. prababcia często mi opowiadała jak wyglądała u nich okupacja w małej mieścince w południowej Polsce. Miejscowość była niedaleko Krakowa i Oświęcimia, więc było sporo wojsk niemieckich i SSmanów. Mieli duży dom, więc często zdarzało im się "gościć" (im się raczej nie odmawiało, bo mogło się skończyć źle) SSmanów i babcia opowiadała mi, że zawsze byli kulturalni, dziękowali, a nawet zdarzało się, że
Ryneczek +6
Skąd takie negatywne opinie o szeregowcach/bliźniakach na wykopie? Najczęściej powtarzanym hasłem jest "łączy wady mieszkania w domu i bloku". A jakieś konkrety?
że brak prywatności w ogrodzie? no w bloku nie masz nawet okazji na własną ziemię
że na tarasie słyszysz sąsiada? na balkonie w bloku też, plus sąsiadów jest znacznie więcej (po bokach i nad tobą) plus taras ma średnio te 15-20 metrów i jest znacznie większy niż standardowy balkon
że
że brak prywatności w ogrodzie? no w bloku nie masz nawet okazji na własną ziemię
że na tarasie słyszysz sąsiada? na balkonie w bloku też, plus sąsiadów jest znacznie więcej (po bokach i nad tobą) plus taras ma średnio te 15-20 metrów i jest znacznie większy niż standardowy balkon
że
No to tego( ͡º ͜ʖ͡º)
Silnik zyleta. D16a9
Pali do 7L/100km
Instalacja LPG (15zl za 100km)
Zjada 90% aut ze świateł
V-max 230km/h
do obejrzenia koło #warszawa
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=238279621&ms=11000;6;;&od=up&sb=p&s=Car&dam=0&vc=Car&ps=40&mga_d188=DesktopVIPAutomaticRedirect
Jedynie prawe drzwi do lekkiej naprawy. Podłoga zdrowa jak Kon. Skarpetek nie zgubisz :)
Więcej powodów do przyjebki nie mam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie działa jak klikam w link :)
@hej_man:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=238279621&isSearchRequest=true&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelId=6&pageNumber=3
Ten sprawdź
@lupaczkokosow
O #!$%@? to chyba jak jedzie na lawecie
Podaj jeszcze spalanie oleju na setkę
wiesz, ze mocniejszy silnik przy mniejszej masie pali mniej? potrzeba mniej mocy zeby go rozpedzic i nie trzeba palowac w noga w podlodze. 800kg robi swoje.
@Shodan56:
wiecej wyplul ale nie pamietam juz ile. Stozek zalozony.
O Chryste co za #!$%@? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Miałem Concerto z tym silnikiem. Wiesz co to? No to szybciutko w wiki. #!$%@? strasznie ale żeby spaliło siedem gazu to gdzieś musi być smok. W tej bajce :)
A to że więcej koni wyszło na hamowni bo stożek założony to już w ogóle mnie #!$%@?ło.
Auto hamował poprzedni wlasciciel. Mozesz sobie poszukac na honda-crx.info auto od Lowridera jak Cie to tak bardzo interesuje
no i co? miales jakies auto z tym silnikiem o 300kg ciezsze i sie dziwisz, ze wiecej pali.
Poszukaj i wklej. Mi to wisi. Nadal nie podałeś spalania oleju na setkę :)
Nie dziwię się że więcej pali, tylko te twoje do 7l LPG na sto to jest niemożliwe. Przepraszam, możliwe ale jak wyskoczysz na trasę i lecisz równo 90kmh :)
A to nie jest 7l benzyny na 100km?