Aktywne Wpisy
Zielonykubek +15
Poproszę o jakieś szczere skuteczne rady jak zdobyć serce takiej dziewczyny? Prosiłbym bez żartów
#podrywajzwykopem #ladnapani
#podrywajzwykopem #ladnapani
qew12 +163
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
- zasilacz do wymiany: jedna ścianka była niedomknięta, a poza tym wydawał z siebie dziwne dźwięki - wniosek: ktoś już przy nim majstrował?
- chłodzenie CPU do wymiany: wentylator piszczał niemiłosiernie, tutaj napisałam wprost do producenta, który bez żadnego problemu wysłał mi sam wentylatorek, tym razem niepiszczący
- karta graficzna do wymiany: brzęczy (cewki?) pod obciążeniem. Tutaj dopiero będę powoływać się na rękojmię, bo wcześniej trochę odpuściłam temat, a i odpowiednio wymagających gier nie miałam do przetestowania.
Póki co trzy części felerne bankowo, dodatkowo czasem jeszcze mam pewne problemy z profilem XMP pamięci 3200 MHz, ale nie wiem czy jest to wina wadliwego ezgemplarza RAM/płyty czy tak po prostu jest i trzeba czekać na nowe wersje biosu usprawniające działanie wyżej taktowanych pamięci.
Czyli prawie 50% zamówionych części jest do bani. Nie zauważyłam na razie problemu jedynie z obudową (wow), SSD i procesorem - który nie był jeszcze podkręcany.
To jest nie do pomyślenia. Czy w innych sklepach też tak jest? Czy może to tylko morele ma to do siebie, że wciska ludziom felerne sztuki, proponując w miarę niskie ceny? A może miałam wyjątkowego pecha?
#pcmasterrace #komputery #elektronika #pc
Ale to było w xkomie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie polecam, zmienili image, widać jakby bardziej profesjonalni
@emka07: Teraz jeszcze jakaś historia sprzed 2 lat i gitara
@emka07: A możesz napisać jaki model? Jesteś pewna, że to nie wentylacja i wpadanie karty w drgania? Miałem coś podobnego u siebie i to taka specyfika modelu,rzecz raczej nie podlegająca gwarancji.
Zamawiałem od nich wiele razy i nie było żadnych problemów, nie licząc może ułamanego kawałka podstawki do suszarki do ubrań (choć i w tym przypadku nie wiem, czy nie była to wina firmy kurierskiej).
Komentarz usunięty przez autora
No to składają ze zwrotów.