Aktywne Wpisy

EmcePomidor2 +594
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to

WielkiNos +88
Najlepsze męskie teksty na podryw. Nie dziękujcie.
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow

Problem jest taki, że stabilne 90fps miałem na moim 5 letnim laptopie, który kosztował 5 lat temu 2300zł :/
Aktualnie cisnę na i5 7500, gtx 1070, 8gb ramu i gra zainstalowana na ssd.
Jest szansa, że to wina tego gównianego xbox dvr?
Xbox DVR na 100%.
@Christophy
Zmieniłem, nadal jest #!$%@?.
Komentarz usunięty przez autora
Na GTX 1070 i i5 4690K kręconym na 4.6Ghz mam na ogól 200-300fps, więc powinieneś mieć niewiele mniej.
Sprawdzałem już najnowsze sterowniki, zarówno te od GF experience jak pobrane ze strony producenta bezpośrednio. Wydajność max. włączona.
Dodam to do opcji uruchamiania.
Jak już mówiłem, przy tych samych ustawieniach miałem więcej FPS na tanim laptopie kupionym prawie 5 lat temu, niż tym pc ;)
Oczywiście wszystko na najniższych możliwych detalach
r_dynamic0, wielu osobom to pomogło w takich skokach FPS+mat_queue_mode 2-nod3d9ex