Wpis z mikrobloga

@Yolocaust: Ja skończyłem grę mając 10 000 bitew, 59% WR i 2250 WN8. Konto założone w 2013, często robilem sobie przerwy, dlatego bitew niewiele, ale i tak mnie wyzywały ameby, że to moje piąte konto dla statystyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Yolocaust: o o to, reroll :D zapomniałem jak to mnie nazywali :D Ciśnij dalej, 1.8k to już nieźle. I tak to jest jak mówisz, pod koniec jak miałem WN za sesję na poziomie poniżej 2200 to uważałem to za bardzo słabą grę. A niektórzy mają 500... No cóż, każdy gra jak może :)
@Yolocaust: Zrób sobie przerwę i wróć do gry za jakiś czas. Zagraj w coś innego, pooglądaj jakiś serial, książkę przeczytaj, naucz się czegoś. Tylko nie przesadzaj z długością urlopu, bo skill rzeczywiście spadnie. Tak 2-7 dni powinno być optymalne. ;)
@FeniEnt: @Yolocaust: jak nie chcecie sobie psuc statystyk to przed bitwa w dobrym tonku robie sobie rozgrzewke ELC AMX i ewentualnie innymi lekkimi, jak po kilku bitwach bedzie isc to wtedy na cos ciezszego. Taki juz mam nawyk ze pierwsza bitwa to elc amx i dziala to rewelacyjnie.