Wpis z mikrobloga

@n0rex: przecież dopiero co był event z mnóstwem porygonów i podwójnymi cukierkami. Sam mam 451 (czekam na Upgrady), a nawet za nimi specjalnie nie chodziłem i grałem godzinkę-dwie dziennie xD
  • Odpowiedz
@n0rex: na przyszłość jeśli znów będziesz chciał odstawić grę, ale nie definitywnie, to sprawdzaj co jakiś czas (najlepiej gdy zbliżają się duże święta obchodzone w USA - Boże Narodzenie, Wielkanoc, halloween, walentynki, święto Dziękczynienia itd) czy nie ma jakiegoś eventu. Wtedy praktycznie nic nie stracisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) więcej zrobisz przez tydzień eventu niż 2 miesiące bez
  • Odpowiedz
@n0rex: ja w Warszawie co też trochę wyjaśnia te porygony xD ale teraz do środy siedzę na zadupiu gdzie jest 1 pokestop i 1 gym, ale w ogóle nie działa mi net komórkowy :( zdążyłem tylko pół dnia przed wyjazdem ze stolicy połapać nowe poki. Murkrow z tego co zdążyłem zauważyć jest dość częsty (o dziwo, bo z tego co pamiętam w grach z głównej serii był jednym z rzadszych
  • Odpowiedz
@philger: kurde faja. Pracuje w większym mieście. Ale nie mam czasu chodzić i łapać tam poki :/ może na wiosnę jak będzie cieplej zrobię sobie parę wycieczek w weekendy do większych miast. Btw. 10km jajka wypadają od jakiegoś lvla? Czy po prostu rzadko wypadają?
  • Odpowiedz
@n0rex: dodam jeszcze że jeśli ktoś nie ma parcia na gymy i 40 level to granie w mniejszej miejscowości może mieć większy urok niż w Warszawie - jak ci wyskoczy coś ciut rzadszego to od razu masz lepszy humor, a w wielkim mieście łapiesz Snorlaxa i jesteś wkurzony bo tylko 1500 cp xD z tego co widzę to ktoś (sądząc po nicku typek którego znam z widzenia) na tym moim
  • Odpowiedz
@n0rex: rzadko wypadają, niezależnie od levelu. Czasem nie wpadnie żadne przez 1,5 miesiąca grania po godzinę-dwie dziennie, a potem kilka wypada w tydzień
  • Odpowiedz
@philger: problem jest taki, że te dwa gymy są zazwyczaj obstawione przez jakieś boty :/ dzisiaj pierwszy raz miałem okazję wsadzić swojego poka do gyma. I o dziwo jeszcze tam jest :p no i mam dostęp tylko do jednego gyma. Bo jak mówiłem, musiałbym wbić do plebanii żeby ogarnąć drugiego :/
  • Odpowiedz