Wpis z mikrobloga

Nawet teraz jest spoko dopóki nie wdepniesz w kałuże czy śnieg (wpadnie do środka przez dziury z boku( ͡° ͜ʖ ͡°)).
  • Odpowiedz
@logun: właśnie to jest wersja bez dziury (tzn. tak mi się wydaje, bo jak przybliżam to nie widać tej dziury a na inncyh stronach jak oglądałem to widać) chyba, że nie ma wersji bez dziury to wybacz xd
  • Odpowiedz
@sirupussimplex: Faktycznie. W każdym razie ja mam klasyczne i raczej wolę chłodne buty, ale dopóki nie ma lodu/nie jest ślisko to w nich śmigam i nie narzekam. Nie wiem jak w tych co wybrałeś, ale u mnie z przodu jest taka jakby siateczka, ale jak się dotyka od wewnętrznej części buta to czuć jednolity raczej śliski materiał. Dla mnie to wada, bo chciałem na ciepłe dni, ale jeśli szukasz ciepłych butów
logun - @sirupussimplex: Faktycznie. W każdym razie ja mam klasyczne i raczej wolę ch...

źródło: comment_qTLNLxNf7udbP0MeetTxvmShKJNahVTX.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@logun: No szukam raczej takich na wczesną wiosne, więc spoko że nie są chłodne za bardzo. A są w całkiem dobrej cenie, więc się chyba na nie zdecyduje. Tylko ribok leci w #!$%@? sobie trochę xD
  • Odpowiedz