Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Witam, #rozowypasek proszę was o opinię odnośnie #oswiadczyny #zareczyny. Które lepsze waszym zdaniem? 1. W skrócie od rana zabieram ja na zakupy, później kino kolacja i wracając do domu zajezdzamy do mnie, poproszę ją aby poszła do mnie do pokoju a tam będą już świece i płatki róż w całym pokoju, bukiet kwiatów i pierścionek. Wchodzę ja i wiadomo o co pytam. 2. To samo co wyżej tylko nie jedziemy do mnie na końcu tylko jedziemy nad jezioro tam gdzie był nasz pierwszy pocałunek i tam się oświadczam. Jak myślicie?
#anonimowemirkowyznania

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 11
@AnonimoweMirkoWyznania: ostatnio organizowalem przyszlemu szwagrowi takie cos. Oni jechali na kolacje a ja wbilem do ich mieszkania i rozsypalem platki roz, zapalilem ze 20 takich malych swieczek, wino, i odpalilem loopa muzyki z pianinem i dzida do chaty. No i mowil ze oboje byli w takim szoki ze szwagier (mimo ze kazal dokladnie tak zrobic) to stal z 10 min najpierw nie wiedzac co powiedziec i co zrobic xD