Aktywne Wpisy

techno_mojsze +353
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie

Czy w takich maskach wymienia się jedynie główny, duży filtr czy te boczne zawory także? Bo one maja filtr tam włożony, a są na miejscu, gdzie następuje wdech, wiec logicznym by było, żeby je od czasu do czasu tez zmieniać, ale nigdzie nie ma dla nich zamienników.
@nerana112: Powiedział palacz, który jako pierwszy #!$%@?ł się do faktu, że ludzie nie chcą być truci syfem ze spalonych przez januszy gumofilców xDD
Przejdę do sedna chodząc w maseczce bez przerwy (na zewnątrz) koło tygodnia od zakupu postanowiłem a moment wyjść bez do sklepu 20 metrów obok ( przekroczenie normy około 600% było) różnica niebo a ziemia ;x między oddychaniem w masce a bez ;x bez mnie dusiło (kaszel na samym