Aktywne Wpisy
kuba181797 +33
Chyba jedyne co mnie niesamowicie denerwuje w naszej ukochanej branży to, że 90% programistów jest przegrywami. Chłop 25-35 lat i nosi przepocone koszulki z marvela czy innymi pokemonami, niedopasowane jeansy i sportowe buty które nie mają za grosz stylu - czasem mam wrażenie, że to są po prostu dzieci w ciele dorosłego mężczyzny. Nie pogadasz jak facet z facetem bo jedyne na czym się zna to IT. Zapomnij o rozmowach na temat
Jacques-Pierre +552
#sideboob #ladnapani #tinder #rozowepaski
żeby facet miał powodzenie u kobiet musi być przystojny, miły, elokwentny, dobrze ubrany, zadbany, musi być umięśniony (co często kosztuje wiele lat wyrzeczeń i ciężkiej pracy) oraz musi dobrze zarabiać a ostatnio musi też mieć brodę
żeby kobieta dobrze wyglądała wystarczy... nie żreć
żeby kobieta miała powodzenie u mężczyzn... wystarczy, że jest a jak jeszcze wyzywająco się ubierze to atencja 1000
wystarczy byle zdjęcie z dekoltem i ma laska 100 wiadomości dziennie
Tam większość facetów to desperaci piszą do każdej... co trochę ciała więcej pokaże
dochodzi do takiej sytuacji gdy wystarczy, że kobieta... jest a mężczyzna musi być jakimś herosem, aby w ogóle być branym pod uwagę
wszystkie kobiety są takie. Czasami zdarzają się perełki ale na tinderze takich jest bardzo mało.
Oczywiście nic odkrywczego tu nie wymyśliłem xD
I identycznie by było w wypadku faceta. Jesli jakis przystojniak by wrzucił zdjęcie, to miałby dużo wiadomości, mimo ze niekoniecznie musi być elokwentny, inteligentny i mieć te wszystkie cechy,
tym czynnikiem zachęca do napisania
no właśnie charakter pokazuje tym zdjęciem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
co innego facet z gołą klatą co innego przystojniak na normalnym
Dużo lepiej wyglądałby w biustonoszu i to konecznie pushup tylko ratuje.
Chyba musiała się sporo odchudzić i skutki uboczne są.
@piotr-maszkar: myślisz, że dobrze #!$%@? koleś nie ma miliarda propozycji?