Aktywne Wpisy

Czoso +777

Clefairy +23
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz

Gram w to od 2-3 miesięcy i uważam, że mocno wyciągnęła mnie z prokrastynacji. Ale idzie wolno bo nie mam drużyny. Jestem dopiero na 4 lvl, jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam.
Np. zadanie które stawiam sobie od kolejnego tygodnia to godzina kodowania dziennie (dailies) przez 100 dni. W trakcie tych 100 dni mam zamiar robić 1-20 a może więcej zadanek z Eulera które to są kolejnym czelendżem. Chcę założyć drużynę bo expienie samemu jest mega wolne. W drużynie każdy ma równe profity.
#python - bo fajnie robić podobne rzeczy w drużynie. Ja głównie klepałem w javie, pythona chce się nauczyć więc jestem lamą
edit: sorry chyba musicie mi podać maila i nazwe żebym mógł zaprosić do grupy
Z tego co widzę ktoś Cię zawsze musi zaprosić do drużyny
@Ercefet: ogarnąłeś jakąś drużynę czy chcesz cisnąć z nami?
@Ercefet: done, sory, że tak późno