Aktywne Wpisy
Moreso_pl +515
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
dotankowany_noca +269
Moim zdaniem wygląda dobrze, ma jeden 'otwór' na powietrze, dostępne są dwa kolory szary i czarny, w zestawie dostajemy dwa filtry, dodatkowe można już kupić na #aliexpress w przyszłości mają być na #banggood.
Jeśli chodzi o minusy to są dwa,
małe zaczepy na filtr, obawiam się że może on się wypiąć czasem,
duże rozmiary maski, na moją różową jest lekko za duża, to nas zaskoczyło bo spodziewaliśmy się że mogą być małe skoro są robione na mniejsze chińskie twarze.
Pudełko w nowym stylu Xiaomi, niestety przyszły pogniecione ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kruprz: wiem, wiem. Korzystam z innego chińczyka. Drugi sie przyda zeby pierwszy nie o wszystkim wiedzial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zadziwiasz mnie, po co ci maseczki na mazurach? Nie mów, że uległeś modzie....Zamiast ulegać paranoji w pięknej górze byś polatał dla zdrowia :) a właśnie, ciekawe czy srajomi wypuściło już narty, buty i wiązania :)
@ryjek201 2022 Pekin ma Zimowe IO, xiaomi pewnie coś wypuści z tego powodu
Aj noł, obczajcie ten zaskok gdy wśród fischerów, salomonów, atomiców i innych, mireczek sobie śmiga z powodzeniem na xiaomi :)