@bersking: @chim3ra: Pytam, bo trafiłem niewymiennego Griezmanna i próbuje coś z nim złożyć. Nie chcę składu z BBVA, więc spróbujemy jakiś mix francuzów z tym Dembele skoro mówicie, że jest ok :D
@Matis121 To jeden z moich składów. Próbowałem dać Lacazette w miejsce Fekira i na tej pozycji Fekir gra lepiej. Najchętniej widziałbym w tym miejscu if Dembele, ale mnie nie stac. :(
@TheButcher: Aktualnie jest crash market i If Dembele kosztuje mało. Ja zapłaciłem ponad 200k a i tak nie żałuję bo gościu jest świetny. Jakby miał więcej siły to do końca gry w jednym składzie miałbym atak Hazard - Auba - If Dembele.
@Matis121: Ja mam skład oparty na Francuza(gk Lloris) i polecam coś takiego. To jest tani skład do 200k jak masz hajs to mozesz kogoś dokupić m.in. IFy Walkera zamiast Egipcjanina, IF Kante, IF N zonzi którym też bardzo dobrze mi się gra normalnym, a IF jest podobno sporo lepszy.
#fifa17 #fut
źródło: comment_Eka4bdU3RFcy9PYdrc21xJYG6dDMltVM.jpg
PobierzJa mam skład oparty na Francuza(gk Lloris) i polecam coś takiego. To jest tani skład do 200k jak masz hajs to mozesz kogoś dokupić m.in. IFy Walkera zamiast Egipcjanina, IF Kante, IF N zonzi którym też bardzo dobrze mi się gra normalnym, a IF jest podobno sporo lepszy.
źródło: comment_Q2zxUXjQtu5Z2N9hx58Y6a3Ggpuf1uhw.jpg
Pobierz