Aktywne Wpisy
spreparowany +115
Mimo fajnych walk i dobrej rozrywki największy plus Bitej Śmietanki to brak mś#!$%@? i dodanie Filipa, jeszcze z czasów komentatorki lola fajnie się go słuchało, budował fajne emocje #famemma
dzkeson +73
Przecież to gowno jest ustawione XD jury dostaje dyrektywy jak głosować, żeby wygrał ich pupilek po zaliczeniu głosów widzów.
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Poszukujemy ogarniętego Backend Developera, który wesprze nas w ulepszaniu Wykopu! Dlatego jeśli uważasz, że PHP to #programowanie, wiesz jak używać indexów w MySQL żeby LEFT JOIN był wydajny, Elastic lub SOLR nie są obco brzmiącymi słowami, poradzisz sobie z połączeniem frontu z backendem przy pomocy AJAXa, a optymalizacja to Twoje drugie imię (o Gicie nie wspominamy, GITa zna każdy ;-)) ) to mamy dla Ciebie robotę!
Co oferujemy?
- atrakcyjne warunki zatrudnienia, umowa o pracę,
- 7 000 - 15 000 zł brutto, wynagrodzenie ustalane indywidualnie w zależności od wiedzy i doświadczenia,
- praca w nowoczesnym biurze z ogrodem, zlokalizowanym na poznańskim Grunwaldzie,
- luźna atmosfera, elastyczne godziny pracy
- nieograniczone ilości kawy, ciastek, wspólne obiady, imprezy integracyjne,
- bogactwo, sława, czarnekonto, władza, rogale (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jeśli jesteś zainteresowany dołączeniem do wykopowego zespołu, prześlij nam swoje CV na rekrutacja@wykop.pl ( ͡º ͜ʖ͡º)
#wykop #poznan #praca #pracawit #programista15k
@qwertyu: Balię sobie możesz postawić w ogródku - co za problem? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@ozzie: Mówimy tutaj o wykopie, czego się spodziewamy? :D
Nie wiem jak tobie, ale mnie dużo łatwiej jest coś wytłumaczyć po prostu pokazując o co mi chodzi.
@wykop: Tylko 90% znających nie umie używać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o procesy, to jak cała ekipa będzie na kupie to nie będzie nigdy powodu aby je poprawić :D
@Dddd: dlatego podali w brutto
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wiadomo, jestem początkujący więc 5000-7000 netto mi wystarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)