Wpis z mikrobloga

Kupiłem pad Ravcore Lance i jest po prostu świetny. Idealnie leży w dłoni, dobre wykonanie, ciekawy design, świetnie leży w dłoni tylko że ... nie działa.

Po podpięciu go pod 2 kompy z W10, zainstalowaniu sterowników system widzi pada jako kontroler od PS3 (i tak w sumie ma być, ponieważ bazuje na podstawie od tego pada), w ustawieniach pada w panelu sterowania wszystkie przyciski, spusty, gałki działają a gdy przychodzi co do gier - pad nie reaguje na nic. W żadnej grze. Nie da się też ustawić sterowania w grach. Ktoś coś?

#pad #gaming #ravcore #serwispc #kiciochpyta
meblujdom_pl - Kupiłem pad Ravcore Lance i jest po prostu świetny. Idealnie leży w dł...

źródło: comment_HcieSnI5cfKcRAgYLgQQZbjthoOXidd3.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@meblujdom_pl uuu, zrobilem kiedys ten sam blad i tez kupilem za ~80zl podobnego pada od Nateca. No niestety pod pc najlepszym wyjsciem jest kupic pada od xboxa, ewentualnie mozna sie pobawic z emulatorem ale to nie zawsze dziala jak powinno.
  • Odpowiedz
@meblujdom_pl: ale nie musisz mieć do tego wolnego czasu zbytnio, to jest błyskawiczne :)
Do folderu w którym jest plik exe gry kopiujesz odpowiednią wersję pliku (32 lub 64 bitową w zależności od gry), tworzysz w nim plik .dll, program szuka Ci sterowników i tyle :) Całe 30 sekund roboty xD
Jakby co mogę pomóc :)
  • Odpowiedz