Aktywne Wpisy
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu

mrrru +105
mirki, pijcie ze mno kompot! (。◕‿‿◕。)
właśnie sobie uświadomiłam, że dokładnie rok temu byłam wrakiem człowieka, zarówno pod względem fizycznym jak i psychicznym. dziś śmiało mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa jak chyba nigdy dotąd! postawiłam wszystko na jedną kartę, odcięłam się od toksycznych ludzi, zaczęłam o siebie dbać i nie pozwalać na byle jakie traktowanie. moja własna terapia opierała się głównie na wędrówkach po górach,
właśnie sobie uświadomiłam, że dokładnie rok temu byłam wrakiem człowieka, zarówno pod względem fizycznym jak i psychicznym. dziś śmiało mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa jak chyba nigdy dotąd! postawiłam wszystko na jedną kartę, odcięłam się od toksycznych ludzi, zaczęłam o siebie dbać i nie pozwalać na byle jakie traktowanie. moja własna terapia opierała się głównie na wędrówkach po górach,

Jestem pierwszym odbiorcą listu, wiem wiem troche się poopierdzielałem z kontynuacją akcji u odrazu przepraszam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Z odbiorem listu nie było problemów, dowodu wręcz przekonaniu wielu w pierwszym wpisie podać nie trzeba było. Po 2 dniach go jeszcze nie było ale w dniu trzecim już dotarł
Tak czy siak, list otrzymałem, przyjąłem pamiątkę od @wykopaliskarz wrzuciłem coś od siebie i dzisiaj wysłałem do Krakowa do poczty w miejscu pokazanym na zdjęciu. List dojdzie zapewne w piątęk.
Aby go odebrać, w urzędzie pocztowym trzeba się spytać o niepolecony list na nazwisko Mirosław Białek, najlepiej dodając że to jest poste restante by ułatwić zadanie.
Niech następny odbiorca napisze na mirko gdy odbierze list i akcję kontynuuje w następnym mieście, w miarę możliwości szybciej niż ja :)
W razie pytań możecie pisać na pw
#posterestante w #krakow ie i #rozdajo ?
Pani chciała dowód, ale powiedziałem jej że to taka gra i pan Białek jest osobą fikcyjną. Życzyła nam miłej zabawy :)