Aktywne Wpisy
Napalone_Okno +20
Ehh nie mogę zasnąć. Boję się że dostanę zawału i umrę. Napiszcie mi coś miłego. #przegryw #depresja #nerwicalekowa
Może nikt nie zauważy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ile wg was mam lat?
#pokazmorde #nocnazmiana #pokazkota #zwierzeta ##!$%@?
Ile wg was mam lat?
#pokazmorde #nocnazmiana #pokazkota #zwierzeta ##!$%@?
#systemy #linux #pytanie
Nie widzi mi klawiatury
Windows/Mac: -kliknij to i to -ok załatawione
Linuks:
- masz starego kernela reinstaluj system
- próbowałeś pobrać z konsoli paczkę ks34e5? Możliwe, ze masz stary sterownik sterowników urządzen zewnetrznych, zobacz wersję ptfgt_vs
- ja na Mincie nie miałem problemów
- Mint to gówno, weź kubuntu
- zubuntu lepsze
- zubuntu jest stabilne jak kot z parkinsonem,
@sonep: ale to jest kwestia tego, że umiesz zrobić w keyTweaku, a nie umiesz tu. Ja ten plik Ci wygenerowałem też w trzy minuty, pod Windowsem natomiast nie wiedziałem jak kiedyś i po godzinie se dałem spokój.
@Elusznik: Tam nie ma zadnej listy z jezykiem. Na plytce mam live'a z oficjalnej strony i jest tak sam. Poza tym ich strona i tak przekierowuje do oficjalnej ubuntu.com/download/desktop.
A umiejętność obsługi Windowsa wyssałeś z mlekiem matki? Dla mnie ten system (tj. Windows) już od lat jest tylko do gier, więc jak mam tam zrobić cokolwiek, to sobie radzę tak, jak większość Mirków z Linuksem. Np. ostatnio system mi dziknie, 100% wykorzystania dysku przy zerowym odczycie/zapisie, nie mogę z niego korzystać (np.
@Althorion: Po pierwsze to powinienws wpisac, "mapowanie klawiszy ubuntu", a nie linuks. A po drugie, probowalem to zrobic wg. tego poradnika, ale mi
Komentarz usunięty przez autora
Jest, dosłownie na pierwszym ekranie instalacji. Ale Ty nie czytasz ze zrozumieniem i nie przepisujesz tekstu bez błędów, więc czego ja wymagam… Zaraz Ci zresztą zrzut ekranu z tego zrobię.
A
Komentarz usunięty przez autora
Na pierwszym, ekranie instalacji? Ja czegos takiego nie mam. Jedynie przy uruchamianiu laptopa, po wyswietleniu logo Asusa, pojawiaja mi sie 4 opcje do wyboru(bez zadnej szaty graficznej) try ubuntu, install i jeszcze jakies dwie. Ale oczywiscie nie czytam ze zrozumieniem. Zaraz Ci