Wpis z mikrobloga

Mirki, mam pytanie - włąścicielka ogólnie się zgodziła na zmywarke w mieszkaniu (jeej!) ale jedyne miejsce w które mógłbym ją wsadzić wymaga wymiany blatu i mebli kuchennych ktore tam stoją. Głębokość tych szafek tam to 40cm, czyli 20cm za mało na zmywarkę.

Największe pytanie to jak zagospodarować to miejsce tam w rogu? Wszystkie szafki narożne jakie widziałem działają na zasadzie otwarcia tak jak mam teraz, jak wstawie tam jakiekolwiek meble kuchenne które będą miały 60cm głębokości stracę całą tą przestrzeń (a na to właściciel sie nie zgodzi)

Ktoś coś?

(ten grzejnik idzie na rozebranie w kwietniu/maju jak coś)

#kuchnia #wystrojwnetrz (xD) #pytanie
Pobierz Rabusek - Mirki, mam pytanie - włąścicielka ogólnie się zgodziła na zmywarke w mieszk...
źródło: comment_xuBf1UjCow0zQFtbvJK6tpDOUWWyWuw1.jpg
  • 6
@Hannahalla: On (a właściwie ona :) ) - i nie ma z tym żadnego problemu, wymieniła nam pralkę i piekarnik już.

Szczerze powiedziawszy, jeśli nawet musiałbym ciut ze swojej kieszeni zapłacić za możliwość posiadania zmywarki - to nie wahałbym się ani minuty, ile czasu tygodniowo marnuje na zmywanie to sie w bani nie mieści

@Rabusek: Niebieski specjalnie sobie taką kupiło bo za czasów jak był #mikrokoksy to sam sobie robił jedzenie (hehe zanim mnie poznał) i wkurzało go ciągłe zmywanie a też żył w wynajmowanym - kupił sobie te Candy. Ma 50 cm głębokości. Jedyne co musisz zrobić to przyłącze do zmywarki. Fajna sprawa gdy nie masz jak przebudować kuchni, wynajmujesz coś, zmywarkę możesz bez problemu przewieźć, ma tryb eco. Nie mieści wiele ale w