Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem załamany. Spotykam się z obecną dziewczyną prawie rok i tak wczoraj wyszła rozmowa na temat ilu wcześniej mieliśmy partnerów i co z nimi robiliśmy.
Przyznam, że dziewczyna rozłożyła mnie na łopatki tym co powiedziała. Ja miałem wcześniej 3 partnerki w łóżku i był to tylko normalny seks. Natomiast moja dziewczyna przyznała się do 6 facetów i całego wachlarza zabaw łącznie z analem i braniem z połykiem. Dodam, że mamy po 20 lat. Od wczoraj brzydzę się jej dotknąć. Miałem u niej wczoraj zostać na noc ale nie wytrzymałem. Dosłownie brzydziło mnie jak mnie chciała przytulić. Zamówiłem o 1 w nocy ubera i zapłaciłem 120 zł, żeby tylko wrócić do domu i z nią nie siedzieć. Nie odzywam się do niej od tego czasu i myślę o zerwaniu.
#zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling

Czy to normalne, że mnie to brzydzi?

• Tak 33.0% (630)
  • Nie 46.5% (886)
  • Lepiej nie wiedzieć takich rzeczy 20.5% (391)

Oddanych głosów: 1907

• 106
Co to ma wspólnego z tym tematem? Nic.

@cynamonowa: nie wiedziałem, że trzeba będzie ci to tłumaczyć. Ktoś rozwiązły jest bliżej strategii r, tego się tak łatwo nie zredukuje.

Co do zdrad itd. - nie ma zasady, są osoby, które miały wielu partnerów, ale jak trafią na tą jedną, właściwą osobę to kończą poszukiwanie

@cynamonowa: ja jednak polecam stosować kalkulację ryzyka.
@3n3bl0: nie, nie rozumiesz tego pojęcia. W definicji masz wyraźnie napisane, że ludzie jako gatunek stosują strategię K. Ludzkie dziecko to bodajże najdłużej żyjący pod opieką rodziców ssak, w krajach cywilizowanych trwa to średnio 18 lat.

ja jednak polecam stosować kalkulację ryzyka.

Tzn. co? Zakochasz się w dziewczynie co miała np. 5 partnerów przed Tobą i ją olejesz z tego powodu? Nie sądzę.
Tzn. co? Zakochasz się w dziewczynie co miała np. 5 partnerów przed Tobą i ją olejesz z tego powodu? Nie sądzę.

@cynamonowa: ja po pierwsze nie chcę mieć dzieci. Hipotetycznie gdybym jednak chciał, kierując się logiką bym olał; ale nie będę w internecie jak to lubią wykopki robić, pisał jakiś buńczucznych zapowiedzi, możliwe że ulegając hajowi hormonalnemu czy damskim gierkom tego nie zrobiłbym.
@AnonimoweMirkoWyznania: O stary... aż muszę coś napisać. Straciłem dziewictwo w wieku 18 lat. Potem do 21 roku życia, tylko jedna partnerka. Jak skończyłem 21 rok życia, trafiła mi się moja trzecia Panna, rok młodsza ode mnie. Ta to dopiero szła w łóżku na całość, nie wierzyłem skąd miała aż takie doświadczenie, a ja miałem nadal takie sobie. Robiła wszystko, obciągała jak zawodowa dziwka, jej ruchy były takie jakby siedziała w tej