#mircod @miluvzkittenz postawił serwer na 1.3, przed chwilą podesłał mi IP, wszystko działa. Teraz pytanie do Was: jakie tryby gry Was interesują? Jakie mapy? Jakieś inne życzenia? Zgłaszajcie wszelkie swoje propozycje i zapraszam do dyskusji.
Jeszcze raz zawołam plusujących wczorajszy wpis, bo wcześniej mi się coś pomyliło i nie do wszystkich dotarła informacja, której oczekiwali.
no, pograne... Single działa, odpalam Multi i czarny ekran. Czekałem kilka minut i nic się nie dzieje, brak kontroli nad kompem. Miał ktoś tak? Win 10 here
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
@miluvzkittenz postawił serwer na 1.3, przed chwilą podesłał mi IP, wszystko działa. Teraz pytanie do Was: jakie tryby gry Was interesują? Jakie mapy? Jakieś inne życzenia? Zgłaszajcie wszelkie swoje propozycje i zapraszam do dyskusji.
Jeszcze raz zawołam plusujących wczorajszy wpis, bo wcześniej mi się coś pomyliło i nie do wszystkich dotarła informacja, której oczekiwali.
Single działa, odpalam Multi i czarny ekran. Czekałem kilka minut i nic się nie dzieje, brak kontroli nad kompem. Miał ktoś tak? Win 10 here