Wpis z mikrobloga

Coś pięknego od Wisłaportal:

Kiedyś kibice Wisły byli znani z tego, że ich doping był ukierunkowany na wsparcie dla piłkarzy "Białej Gwiazdy". Gdy inni zajmowali się "antydopingiem", my wspieraliśmy naszych zawodników. Gdy inni zajmowali się obrażaniem rywali, my byliśmy ponad to. Jeżeli mamy być faktycznym wsparciem dla piłkarzy, tym "dwunastym zawodnikiem", to przestańmy zajmować się innymi drużynami i ich kibicami. Nie ma sensu po raz tysięczny wykrzykiwać jak to bardzo nie lubimy tej czy innej drużyny. Nie ma sensu prześcigać się w ilości wulgaryzmów. Także podkreślanie podziałów w naszym "wiślackim światku" do niczego dobrego nie prowadzi i większości z nas nie jest potrzebne.

http://www.wislaportal.pl/32185,Dwunasty_zawodnik___haslo_czy_rzeczywistosc.html
#wislakrakow
  • 8
Trzeba się pogodzić, że wokalnie już na dobre tory nie wrócimy.

@PiorunZeusa: Wystarczy lepszy gniazdowy i troche czasu i pewne zmiany. Teraz na młynie srednia wieku to chyba 16 lat. Chłopcy przed mutacja i dużo dziewczyn (według mnie za dużo). Ale z czasem ci chłopcy dorosną i jeśli miłośc do Wisły im nie przejdzie to bedzie dobrze. U nas jest bardzo dobrze widoczna zmiana pokolenia na C. Na Ruchu Legi czy
@borikossss: Też pamiętam stare C. To były piękne czasy. Obecnie na młynie.. nie widzę dla siebie miejsca i nie wiem czy kiedyś tam wrócę. Dziewczyn to nie powinno być w ogóle. Co do średniej wiekowej, to przesadziłeś. Ja bym powiedział, że 14 lat. Czasy się zmieniły a kto jest winny zmianom wiadomo..

@tudesky: Rozwiązanie.. chyba nic nie dało.