Aktywne Wpisy

whitewolfik +330
Jeśli myśleliście, że już nic nie jest w stanie Was dzisiaj zaskoczyć, to poczytajcie to:
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z

thority +1957
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja

Miałem na stole lodowego giganta pod wpływem mrozu (ten z 7 siły + 7 za mróz, razem 14 pkt) przeciwnik zagrał bombę dwimerytową i siła zmieniła się na 7 (biała wartość na karcie czyli bazowa) po spasowaniu gigant został na kolejną turę ale natychmiast został wyrzucony na cmentarz bo zniknął efekt mrozu.
To powinno tak działać?
#gwint
@Extraordynarny: w tym wątku gość twierdzi że gigant u niego został całkowicie wywalony z gry, u mnie zawsze ląduje na cmentarzu (kilka razy sprawdzałem w symulacji z "maszyną turinga")
@radd00: tylko dlaczego ponowne zagranie mrozu nie dodaje + 7 siły ( nie chodzi mi o to że każdy mróz ma dodawać +7)
Wychodzi na to że zagranie bomby na giganta ZAWSZE wywali go na cmentarz o ile nie zbuffujemy