Aktywne Wpisy
youknowthisxd +147
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Już myślałem że to koniec tej karuzeli śmiechu, koleś napisał do mnie że w sumie go poniosło i że "sorry". ALE NIE. Dzisiaj już zmienił zdanie po raz kolejny. Chyba jakieś rozdwojenie jaźni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpodludzi #bekazwykopkow #wtf
Wołam bo dużo osób prosiło :)
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na http://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać IrvinTalvanen
! @noprosze @TauCeti @silwek @hertwing @KowbojPlay @ProAero @Magromo @IspitOnYourGrave @roniek @kocham_jeze @Festador @Jeesek @dzony_ @ikskoks @kashmirowa @casadin @heavyduty @piotrekkk2 @cruc @Nightshade